Emmy-vinder Peter Scolari er død efter kræftsygdom

Skuespilleren blev 66 år

Peter Scolar fremviser stolt den Emmy, han i 2016 vandt for sin rolle i 'Girls'. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/Ritzau Scanpix
Peter Scolar fremviser stolt den Emmy, han i 2016 vandt for sin rolle i 'Girls'. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP/Ritzau Scanpix
Følg Internationale kendte

Verden har mistet en prisvindende skuespiller.

Peter Scolari døde tidligt fredag morgen i en alder af 66 år, efter han i to år havde kæmpet mod en kræftsygdom. Det skriver det amerikanske filmmedie Deadline, der har fået nyheden bekræftet af hans manager.

Skuespilleren har medvirket i en lang række store produktioner, siden han debuterede i 1978. To år efter medvirkede han i tv-serien 'Bosom Buddies' med Tom Hanks, som han efterfølgende blev gode venner med.

Derudover tæller hans cv roller i tv-serier som 'The Drew Carey Show', 'Honey, I Shrunk the Kids', 'Kongen af Queens', 'Reba', 'Skadestuen' og 'White Collar'.

Han har også medvirket som Tad Horvath i flere episoder af tv-serien 'Girls' - en rolle, der i 2016 sikrede ham en Emmy for bedste mandlige gæstestjerne i en komedieserie.

I 1987 og 1989 var han desuden nomineret for bedste mandlige birolle for tv-serien 'Newhart', som han havde en større rolle i.

Peter Scolari efterlader sig fire børn og hustruen Tracy Shayne, som han blev gift med i 2013. Det var hans fjerde ægteskab, efter han tidligere var blevet skilt fra Lisa Kretzchmar, Debra Steagall og Cathy Trien.

 

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.