En usædvanlig dejlig brystsmutter

Den 35-årige brasilianske model Alessandra Ambrosia lavede adskillige brystsmuttere under en fotoserie på stranden

Se brystsmutteren her (Foto: All Over)

Selv om den brasilianske model Alessandra Ambrosia har passeret de 35 år, er hun stadig en af de mest benyttede modeller i verden. Og man forstår hvorfor, når man ser hendes dejlige fotoserie fra en strand ved Los Angeles, hvor hun flere gange kom til at lave et par brystsmuttere.

Men hvilke brystsmuttere. De bedste af slagsen, som udelukkende er en fryd for øjet.

Fotoserien blev lavet i forbindelse med Alessandra Ambrosias nye kampagne for hendes duft-serie 'Ale by Alessandra'. Og med sine 178 centimer i højden, sine smukke brune øjne og sin vægt på 51 kilogram samt et par meget vel siddende bryster må  Alessandra siges at være godt klædt på til at være model.

Begyndte som model som 12-årig
Den smukke brasilianer begyndte som model allerede, da hun var 12 år gammel. Hendes første større job som model var for det brasilianske tidsskrift 'Elle'. Hun har siden arbejdet for forskellige tøjmærker, herunder  Christian Dior, Giorgio Armani, Gucci, Calvin Klein og Ralph Lauren. Men hun er nok allermest kendt som model for Victoria' s Secret, som hun har arbejdet for lige siden år 2000.

Livsstil Victoria afslørede sine hemmeligheder

Kinesiske Bai Ling har også været god for en klassisk brystsmutter (Video: Splash)

'Barnebruden' Courtney Stodden har lavet en af de mere åbenlyse af slagsen (Video: Splash)

1 af 4 Smukke bryster i nærbillede. (Foto: All Over Press)
2 af 4 Man forstår hvorfor Alessandra også har arbejdet med nogle af de smukkeste og dejligste modeller i verden for Victoria's Secret. (Foto: All Over Press)
3 af 4 Alessandra er også smuk og sexet uden at hun absolut er midt i en brystsmutter, som på billedet her. (Foto: All Over Press)
4 af 4 Sådan. Den 35-årige Alessandra kommer måske ubevidst til at vise sine smukke bryster under en fotoserie.(Foto: All Over Press)
40 kommentarer
Vis kommentarer