Endelig bekræfter de: Stjernepar hemmeligt gift

Langt om længe bekræfter popstjernen Justin Bieber, at han og modellen Hailey Baldwin er blevet gift

Justin Bieber og Hailey Baldwin har endelig bekræftet ægteskabet. Foto: Ritzau Scanpix
Justin Bieber og Hailey Baldwin har endelig bekræftet ægteskabet. Foto: Ritzau Scanpix

De seneste uger har Justin Bieber og Hailey Baldwin kommet med flere hints på de sociale medier, der indikerer, at de er blevet gift.

Selvom Hailey Baldwin for et par dage siden ændrede sit navn fra 'Baldwin' til 'Bieber' på Instagram, har parret dog endnu ikke officielt bekræftet, at de er blevet gift.

Før nu.

På Instagram afslører Justin Bieber i anledning af Thanksgiving nemlig, at han og Hailey Baldwin nu kan kalde sig mand og kone.

'God thanksgiving til alle. Første thanksgiving som en gift mand. Første gang jeg er vært til thanksgiving. Første gang begge sider af familien er samlet', skriver Bieber til et billede af en skov.

Verdenskendt dj lejer helt stadion til to-årigs fødselsdag

I opslaget skriver han også, at parforhold og kærlighed ikke altid er lige nemt, men at han kæmper for det.

'Forhold er hårde, og kærlighed er ikke altid nemt, men tak Jesus, fordi du har vist mig hvordan. Hver dag er en del af en læringsproces, hvor jeg forsøger at blive mere ligesom ham tålmodig, sød og omsorgsfuld. Jeg er kommet en lang vej, skriver verdensstjernen videre på Instagram.

Justin Bieber og Hailey Baldwin er tydeligvis meget glade for hinanden. Foto: Ritzau Scanpix
Justin Bieber og Hailey Baldwin er tydeligvis meget glade for hinanden. Foto: Ritzau Scanpix
 

Mange rygter
Rygterne om brylluppet begyndte allerede at svirre i de amerikanske medier i september, hvor blandt andre People kunne berette, at parret i al hemmelighed havde giftet sig - bare to måneder efter, at de bekræftede, at de var i et forhold.

Men først nu - omkring to måneder efter at de angiveligt skulle være blevet gift - har parret altså valgt at bekræfte de glædelige nyheder.

Onkel bekræfter: Bieber hemmeligt gift

Ifølge People har stjerneparret sagt ja til hinanden på ægteskabskontoret i New York efterfulgt af en ceremoni for den tætteste familie.

Selvom parret kun har været kærester i et par måneder, så de ingen grund til at vente med at blive gift. De annoncerede derfor allerede deres forlovelse i juli i år.

- Jeg ser ingen grund til, hvorfor vi skulle vente. Når du ved, det er rigtigt, så er det rigtigt, har Hailey Baldwin (nu Bieber) tidligere fortalt til The Cut.

Et stort tillykke skal der i hvert fald lyde til det nygifte par herfra!