Annonce:
Annonce:

Endelig! Harry Styles taler ud om Taylor Swift

Det er ikke mange ord, det tidligere One Direction medlem har spyttet ud om forholdet til popstjernen Taylor Swift

Harry Styles åbner endelig op om sit forhold til Taylor Swift. Foto: All Over Press
Harry Styles åbner endelig op om sit forhold til Taylor Swift. Foto: All Over Press
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det lange mørke hår, den sprøde stemme og det flotte udseende. Harry Styles har bestemt ikke nogen grund til at være ked af det, og han er da også eftertragtet og ret så populær blandt de fleste unge piger verdenen over.

Gennem sin tid som medlem af det verdenskendte band One Direction, har Styles fået opbygget noget af en fanskare og han kan, som så mange andre kendisser, have svært ved at gå på gaden uden at en fotograf, eller flere, opdager ham.

Harry Styles offentliggør dato for soloalbum

Kvittede boyband og slap for angst og spiseforstyrrelse

Tur gennem Central Park
Og det skete også den dag i 2012, hvor Styles havde scoret en anden date med sangerinden Taylor Swift. De to blev spottet mens de gik tur gennem Central Park og sangeren sætter nu for første gang ord på forholdet. Det gør han i et nyt interview med Rolling Stone.

Et af de 'berømte' billeder fra parrets date. Foto: All Over Press
Et af de 'berømte' billeder fra parrets date. Foto: All Over Press

Annonce:

Billedet fandt hurtigt sin vej til internettet og ud til hele verdenen - pludselig var hans nye forhold til offentlig skue, og det gjorde bestemt ikke daten nemmere for den dengang 18-årige sanger.

- Når jeg ser billeder fra den dag.. Forhold er svære uanset alder. Og hvis du oven i det ikke rigtig helt forstår, hvordan det hele fungerer, når du kun er 18 år gammel, og forsøger at finde rundt i det hele, gør det, det ikke nemmere. Jeg mener, det er altid en smule akavet i starten. Du er på date med en, du rigtig godt kan lide. Det burde være simpelt, ikke? Men jeg må sige, jeg ville gerne bare have, at det havde været en helt normal date, lyder det fra Styles i interviewet med Rolling Stone.

One Direction-stjerne anholdt

- Jeg ved ikke om de handler om mig
Lige så lidt som Styles har snakket om forholdet - lige så lidt har Taylor og Harry snakket sammen, siden deres korte forhold sluttede i 2012.

Men han har naturligvis lyttet til sangerindens musik og han tager nu chancen og fortæller om sine tanker om Taylor Swifts sange 'Out of The Woods' og 'Style'.

Annonce:

- Jeg ved ikke, om de handler om mig eller ej. Men problemet er, at de er så gode, at de er overalt. Jeg skriver mine sange ud fra mine oplevelser. Ligesom alle andre. Så jeg er heldig, hvis alt det vi gik igennem hjalp hende med at skabe dem, siger han.

Tak, Taylor
Selvom sangeren ikke har lyst til at sige alt for meget om sine egne sange, og om eksempelvis nummeret 'Perfect' har nogen relation til forholdet mellem ham og Taylor, så har han ikke noget imod at sende et par tanker mod sin eks-kæreste

- Der er mange ting, der kan virke rigtige, og stadig være forkerte. Når man skriver sange om den slags, kan jeg godt lide at fokusere på tiden sammen. Du fejrer det faktum, at det var stærkt og fik dig til at føle noget i stedet for at fokusere på at det ikke gik. Hvis man efterfølgende møder den person, er det måske akavet og måske skal man være fuld. Men i delte noget sammen. Det at møde nye mennesker og dele de oplevelser, er det bedste nogensinde. Så tak, siger han.

Harry Styles' debutalbum lander den 12. maj under titlen 'Harry.Styles'.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: