Ensom sangerinde i bikini-karantæne

Rita Ora nyder solen i polka-prikket bikini under sin corona-karantæne langt ude på landet i England 

Her er Rita Ora til  Fashion Awards i London i 2019. Nede i artiklen kan du se hende i polka-prikket bikini. Foto: Ritzau Scanpix.
Her er Rita Ora til Fashion Awards i London i 2019. Nede i artiklen kan du se hende i polka-prikket bikini. Foto: Ritzau Scanpix.

Den 29-årige britiske sangerinde Rita Ora har skabt ballade i England, fordi hun har tilbragt sin såkaldte corona-karantæne i en bondegård langt ude på landet ca. 200 kilometer fra London. De lokale frygtede, at hun ville bringe corona-smitten til området.

Men nu ser det ud, som om, at Rita Ora har rystet balladen af sig. Hun har nemlig for ganske nylig lagt et billede ud på Instagram, hvor hun nyder forårssolen i haven til bondegården i området Cotswold i det sydlige England.

Det skriver flere medier heriblandt Mirror

Til billedet skriver Rita Ora følgende:

'Sol i mine øjne. Sådan kan jeg ensom sidde i min have for at få lidt vitamin D denne morgen'.

artiklen fortsætter under billedet

Rita Ora har ifølge flere medier heriblandt Gloucestershire Live været i såkaldt corona-karantæne på en lejet bondegård ved området Cotswolds i det sydvestlige England. Her er hun sammen med fem andre i fuld gang med at forberede sit kommende album. Turen blev ifølge Rita Oras agent planlagt og lejet, før hele England lukkede ned i corona-karantæne.

For fire dage siden lagde Rita Ora også et billede ud på Instagram, hvor hun sidder iført rødt frækt gennemsigtigt undertøj.

Til billedet skriver Rita Ora:

'Under optagelserne til min forside i Love Magazine'.