Facebook-far høster likes på datter-billede

Mark Zuckerberg har delt endnu et billede af sin nyfødte datter, Max. Billedet er blevet delt og liket i stor stil

Facebook-stifter Mark Zuckerberg bruger sin to måneder lange barselsorlov til blandt andet at høste masser af 'likes' på Facebook. Her ses han med konen  Priscilla Chan tidligere på året. (Foto: AP)
Facebook-stifter Mark Zuckerberg bruger sin to måneder lange barselsorlov til blandt andet at høste masser af 'likes' på Facebook. Her ses han med konen Priscilla Chan tidligere på året. (Foto: AP)

Over to millioner likes, 50.000 kommentarer og 16.500 delinger.

Det kommer nok næppe som et chok for nogen, at Facebook-stifteren Mark Zuckerberg ved lige præcis, hvad man skal dele på Facebook, for at det bliver populært.

Det populære billede er af Zuckerberg selv - men med en vigtig detalje: Hans datter ligger foran ham, mens han smiler sødt ned til hende. Til billedet skriver han: "Fuld af glæde med lille Max". Det skriver Hello! Magazine.

Max, som datteren hedder, er ikke helt ny for Facebook-brugerne, selv om hun blot er en uge gammel.

Da hun blev født 1. december, delte Mark Zuckerberg og hans kone, Priscilla Chan, nemlig et offentligt brev, de havde skrevet til deres nyfødte datter. I brevet forklarede de hvordan den verden, de gerne vil have, hun skal vokse op i, ser ud. Og der faldt også nogle kærlige ord af til den lille efterfølger.

- Kære Max. Din mor og jeg har ikke ord til at beskrive det håb, du giver os for fremtiden, skrev Zuckerberg blandt andet i brevet.

Mark Zuckerberg har masser af tid til at tage flere billeder af ham og datteren, da den 31-årige førstegangsfar har taget barselsorlov i to måneder.

2 kommentarer
Vis kommentarer