Annonce:
Annonce:

Faldt fra femte sal: Sådan går det med stjerne-søn

Flo Rida skriver på Instagram, at hans søn 'mirakuløst har overlevet et tragisk fald' fra et vindue på femte sal

Flo Ridas eneste barn faldt 4. marts ud fra vindue på femte sal. Foto: Jasen Vinlove/Ritzau Scanpix
Flo Ridas eneste barn faldt 4. marts ud fra vindue på femte sal. Foto: Jasen Vinlove/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Det er enhver forældres værste mareridt.

Tidligere denne uge kunne Page Six afsløre, at Flo Ridas søn var indlagt på intensivafdelingen efter, at han var faldet ud af et vindue på femte sal.

Ulykken skete 4. marts, men blev offentliggjort i forbindelse med, at barnets mor, Alexis Adams, sagsøger bygningens ejere.

Efter alt opmærksomheden på ulykken har Flo Rida derfor også nu for første gang valgt at kommentere på den.

'Dejlig dag. Tak til alle, der har kontaktet mig med deres bekymringer. Han får den bedste lægehjælp og har mirakuløst overlevet et tragisk fald. Jeg beder om jeres fortsatte tanker, mens han gennemgår genoptræning, men jeg ville sætte pris på, hvis dette fortsatte med at være en privat sag', skriver han på sin Instagram Story.

Voldsomme skader
Ulykken forsagede, at barnet fik et brud i bækkenet og venstre fod, en flænget lever, kollapsede lunger og indre blødninger.

Grunden til søgsmålet mod bygningens ejere er, at barnets mor, Alexis Adams, mener at vinduerne er installeret med 'afskærmninger i forkert størrelse'.

Flo Rida er ikke længere sammen med Alexis Adams, og i et interview med The Daily Mail påstod hun i 2018, at rapperen nægter at se barnet, der blev født med en sjælden neurologisk lidelse.

- Flo Rida har kun set sit barn en enkelt gang, men han beholdt sine solbriller på og vendte ham ryggen. De var i samme rum. Han forsøgte ikke at kramme ham. Intet. Det var meget koldt gjort, fortalte Alexis Adams i interviewet.

Årets vinder af 'Paradise' blev udsat for en drug rape i 2021. Det fortæller hun i ugens udgave af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: