Familiefejden fortsætter om Williams' arv

Robin Williams' efterladte enke og børn er kommet i nye stridigheder om penge og gamle boksershorts fra den afdøde skuespiller

Robin Willimas' efterladte strides nu om skuespillerens ting. (Foto: AP)
Robin Willimas' efterladte strides nu om skuespillerens ting. (Foto: AP)

Efter skuespilleren Robin Williams' død i august sidste år har der været familiestridigheder i de amerikanske retslokaler.

Det er Williams' enke, Susan Williams, og hans børn fra tidligere ægteskaber, Zachary, Zelda og Cody, der med hjælp fra en mægler har fordelt tusindvis af skuespillerens ejendele. Men nu er forhandlingerne strandet, fordi parterne slås om retten til noget af den afdøde skuespillers tøj og penge. Det kom frem ved en høring mandag, skriver ABC News.

Robin Williams har blandt andet testamenteret sit ansigt til en organisation, han selv står bag. (Foto: AP) Intl. kendte Robin Williams giver sit ansigt væk

Susan Williams, der er grafisk designer, var gift med Robin Williams fra 2011 og frem til hans død i 2014, hvor han begik selvmord i parrets hus i Tiburon i San Francisco. Komikeren blev 63 år.

Huset er Susan Williams i testamentet sammen med instruktioner om, at hun også skal have penge til at kunne bo i huset resten af sit liv. Men parterne kan ikke blive enige om, hvor mange penge det mere præcist dækker over.

Ud over ejendommen mener Williams' enke også, at hun har ret til de ejendele, der var i huset. Ifølge hendes advokat James Wagstaffe drejer det sig blandt andet om Williams' gamle slippers, bluser og boksershorts.

I en alder af bare 63 år valgte Robin Williams at gøre en ende på sit liv. (Foto: AP) Intl. kendte Robin Williams' kone og børn strides om arven

Men den udlægning er børnene lagt fra enige i. De mener klart, at det af testamentet fremgår, at Williams' ejendele var tiltænkt dem, og at Susan Williams gør tragedien endnu værre, når hun vil ændre det.

- Jeg repræsenterer en sørgende enke, der prøver at ære sin mands ønsker, er budskabet fra Susan Williams' advokat, James Wagstaffe, til dommeren.

Wagstaffe mener, at Susan Williams' krav er beskedne, da Williams ifølge advokaten har efterladt børnene og en af hans tidligere koner mere end 682 millioner kroner.

Jeg savner min far: Han var lattermild og generøs, siger Robin Williams søn Zak Williams. Her ses Robin Williams sammen med John Travolta til en baseball-kamp i en scene fra filmen 'Old Dogs'.(Foto: Eyevine/Polfoto) Intl. kendte Efterladt komikersøn: Jeg savner min far

Dommeren i højesteretssagen har givet parterne frem til slutningen af juli til selv at nå til enighed i sagen. Sker det ikke, må dommeren træffe afgørelsen.

Den Oscar-vindende skuespiller kan til september opleves i en af sine sidste roller i science fiction-komedien 'Absolutely Anything', hvor han lægger stemme til hovedpersonen Neils hund.

(Foto: AP) Intl. kendte Robin Williams er død

5 kommentarer
Vis kommentarer