Familiemedlem om Caitlyn Jenner: Hvad rager hun mig

Tv-personligheden Rob Kardashian kunne slet ikke genkende sin stedfar Bruce Jenner, efter den tidligere topatlet stod frem som kvinde

Caitlyn Jenners stedsøn kunne ikke kende hende som kvinde. (Foto: AP)
Caitlyn Jenners stedsøn kunne ikke kende hende som kvinde. (Foto: AP)

Som forsidemodel på Vanity Fair stod den tidligere topatlet og tv-personlighed Bruce Jenner mandag frem som sit ægte, men indtil nu hengemte jeg: Kvinden Caitlyn.

Bruce Jenner hedder nu Caitlyn Jenner og er en kvinde. (Foto: HH/All Over Press) Intl. kendte Bruce Jenner på Vanity Fair-forside som kvinde

Jenners tidligere steddatter, tv-personligheden Kim Kardashian, sendte et billede til sin lillebror, Rob Kardashian, fra forsideoptagelserne, og han kunne slet ikke genkende Bruce Jenner, fortæller storesøster-Kardashian til Access Hollywood.

- Rob skrev: 'Hvem er denne kvinde, og hvad rager hun mig?', fortæller Kim Kardashian, der fortalte sin lillebror, at det var Bruce i sin nye identitet som Caitlyn.

- Han blev meget overrasket og svarede straks, at hun så meget smuk ud. Derefter ringede Rob til Caitlyn og de to havde en rørende samtale. Men øjeblikket var sjovt, siger den 34-årige realitystjerne.

Vil ikke af med tappen
Jenner tager kvindelige kønshormoner og har fået lavet bryster, men har endnu ikke planer om at få foretaget en kønsskifteoperation.

Inden transformationen fik Bruce Jenner seks børn med sine tre forskellige koner og blev derudover stedfar til sin sidste ekskones børn, reality-personlighederne Kourtney, Kim, Khloé og Rob Kardashian.

Efter skilsmissen er Jenner og Kardashian-familien stadig tætte, og de beskriver Bruce Jenner som deres anden far. Kardashian-børnenes biologiske far døde af kræft i 2003. Selv om Jenner nu er sprunget ud som kvinde, vil han altid være deres far, har Kim Kardashian før understreget.

Caitlyn Jenner på forsiden af Vatnity Fair. (Foto: AP) Intl. kendte Obama roser Jenners store mod

Den tidligere OL-guldvinder i tikamp er netop blevet tildelt æres-sportsprisen Arthur Ashe Courage Award for sit mod til at leve det liv, han drømmer om, og Jenner har også fået anerkendelse og opmærksomhed af USA's præsident, Barack Obama.

- Det kræver mod at dele din historie, skriver Obama på Twitter til Caitlyn Jenner, som selv skriver:

- Jeg er så glad for, at jeg efter lang tids kamp endelig kan leve som mit sande jeg. Velkommen til verden, Caitlyn. Jeg kan ikke vente med at lære hende/mig at kende.

Ekstra Bladets flash!-redaktion er på Facebook. Klik HER, tryk 'like' og følg med i de seneste nyheder om kendte, kongelige, musik, tv og film.

30 kommentarer
Vis kommentarer