Familien slås om Bobbi Kristinas skæbne

Whitney Houstons datter er stadig i koma, men det afholder ikke familien fra at skændes om hendes pleje

Bobbi Kristina blev fundet liggende med ansigtet nedad i et badekar i sit hjem i Georiga den 31. januar og har været i koma lige siden. (Foto: AP)
Bobbi Kristina blev fundet liggende med ansigtet nedad i et badekar i sit hjem i Georiga den 31. januar og har været i koma lige siden. (Foto: AP)

22-årige Bobbi Kristina Brown har ligget i koma siden januar, hvor hun blev fundet livløs i et badekar.

Men slagsmålet om den unge piges skæbne fortsætter.

Senest er hendes faster Leolah Brown blevet rasende over, at Bobbi Kristinas værge, Pat Houston angiveligt har sagt, at det koster for mange penge at holde den unge kvinde i live.

Vil aldrig opgive hende
- Den store løgn er blevet fortalt igen, at min niece Bobbi Kristina skal hentes hjem, kun for at forlade os.

- Bobbi Kristina bliver ikke holdt kunstigt i live. Og vi vil aldrig opgive hende. Fandeme nej. Ikke en Brown, skriver fasteren på sin Facebook og fortsætter:

- Frk. såkaldte Pat Houston spurgte min bror, Bobby, 'hvorfor trækker du ikke stikket ud på Bobbi Kriss. Det koster så mange penge at holde hende i live', skriver den fortørnede Leolah Brown.

De startede som bror og søster, da Whitney Houston adopterede Nick Gordon. Siden blev de kærester, og nu hævder familien til Houstons datter, at Nick Gordon er indblandet i Bobbi Kristinas drukneulykke. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Bobbi Kristinas kæreste efterforskes for forsøg på mord

Ifølge hende skulle Bobbi Kristinas far, Bobby have svaret:

'Jeg er fløjtende ligeglad med, hvor mange penge det koster at holde min datter i live. Det drejer sig ikke om penge. Jeg vil gøre alt for at holde i live'.

Leolah hævder endvidere, at Bobbi Kristinas afdøde mor, Whitney Houston ville være tosset, hvis hun vidste, at hendes tidligere svigerinde, Pat var blevet Bobbi Kristinas værge sammen med Bobby Brown.

Whitney Houston mistede i 2011 på tragisk vis livet ved druknedøden i et badekar forårsaget af et hjertestop som følge af en overdosis.

Intl. kendte Sex og stoffer i film om Whitney

10 kommentarer
Vis kommentarer