Annonce:
Annonce:

Fan opdagede detalje: Nu går stjernens hænder verden rundt

Billeder af Matrix-stjernen Keanu Reeves' hænder får nu fans til at storrose ham på de sociale medier

Keanu Reeves's hænder er lige nu et hot emne på Twitter. Foto: Ritzau Scanpix
Keanu Reeves's hænder er lige nu et hot emne på Twitter. Foto: Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den canadisk-amerikanske skuespiller Keanu Reeves er lige nu biografaktuel med den tredje film om snigmorderen John Wick og snart også med Toy Story 4.

Men det er hverken for sine skuespiller-evner eller kommende premierer, at Keanu Reeves lige nu får opmærksomhed på de sociale medier. Det er derimod hans hænder.

En opmærksom fan har nemlig opdaget noget, som tilsyneladende går igen hver gang, den 54-årige stjerne bliver fotograferet sammen med kvinder.

En række billeder bliver nu delt vidt og bredt på Twitter, og ved første øjekast er der ikke noget, der ser usædvanligt ud. Men kigger man nærmere på Kenau Reeves' hænder, er det tydeligt, at han på alle billederne gør alt, hvad han kan, for ikke at røre direkte ved kvinderne med sine hænder.

Annonce:

Det har fået en lang række fans til at at komme med stor ros til 'John Wick'-stjernen for hans respektfulde måde at behandle kvinder på.

'Lol Keanu tager ingen chancer', skriver Twitter-bruger Kemoy Lindsey til billederne i et opslag, der er blevet kommenteret over 85.000 gange og 'liket' mere end 389.000 gange.

'Det handler ikke om at tage chancer, det handler om at være betænksom og respektfuld, kvaliteter som Keanu besidder i massevis', skriver en fan, der er tydeligt uenig med det oprindelige opslags ordlyd.

'Han er respektfuld. Det er sådan her det bør gøres, medmindre man ved, at kvinden ikke har noget imod at blive rørt. Keanu bør inspirere os alle, skriver en anden.

Flere andre mener dog, at Keanu Reeves har mere personlige interesser på spil og måske i lyset af 'MeToo'-bølgen ikke vil risikere at få en sag på nakken.

'Han forsøger at undgå en sag om seksuelt overgreb, eftersom selv et kram kan gøre det nu om dage', skriver en tredje på Twitter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: