Fan til Hollywood-stjerne: Arrogante stodder

Samuel L. Jackson nægtede at tage en selfie med en fan - det skabte vild twitter-strid mellem stjernen og hans fan

Samuel L. Jackson bliver af en fan kaldt for en arrogant stodder, fordi han ikke ønskede at medvirke i en selfie. (Foto: AP)
Samuel L. Jackson bliver af en fan kaldt for en arrogant stodder, fordi han ikke ønskede at medvirke i en selfie. (Foto: AP)

Nogen gange kan det gå helt galt mellem verdensstjerner og deres fans. Det blev tydeligt, da den 67-årige Hollywood-skuespiller for nylig nægtede at tage en selfie med en fan, fordi han ikke havde været høflig nok og havde sagt 'please'.(Red: Det amerikanske ord, der betyder 'vil du være så venlig').

Samuel Jacksons fan, en DJ ved navn Fitz, beklagede straks på twitter verdensstjernens opførsel således:

- Det øjeblik, hvor du møder en af dine favoritskuespiller og opdager, at han er en komplet nar. Samuel Jackson er en arrogant stodder, skrev Fitz.

Skuespilleren Samuel L. Jackson og filminstruktøren Quentin Tarantino elsker at arbejde sammen på film. Og Jackson har selvfølgelig en af de bærende roller i Tarantinos nye film ’The Hateful Eight’, der har premiere i de danske biografer den 7. januar.(Foto: AP) Filmnyheder Et 'fucking' godt team

Stop dit flæberi
Men Jackson svarede hurtigt på fornærmelsen således på sin twitter:

- Jeg nægtede at tage en selfie med dig. Og så flippede du helt ud. Lær at sige 'please' og i øvrigt Fuck You. Jeg sagde nej tak. Du sagde: Åh kom nu. Jeg er en stor fan. Jeg ser alle dine film men ikke længere. Kan du se ordet 'please' i den svada. Du ser det på din måde. Jeg ser det på min måde. Og lad være med dit flæberi. Det er slut.

Fitz mente imidlertid ikke, at det var slut og lavede en facebook-video, hvor han udtrykte, at han var stolt over, at Samuel L. Jackson havde skældt ham ud med bandeord.

- Jeg har lige haft en stor nedtur i mit liv. Der var ikke noget skænderi. Der var ikke noget. Jeg gik bare på twitter og fortalte Samuel L. Jackson, at jeg ikke kunne forstå, hvordan han behandlede en af sine fans. Og hvis der er nogen, der siger Fuck You til dig på twitter, så er det sgu da vidunderligt, at det er selveste Samuel L. Jackson, der gør det.

Samuel L. Jackson i rollen som major Marquis Warren, der hellere vil dræbe end at snakke.(Foto: Polfoto) Filmnyheder Samuel L. Jackson: Jeg er Tarantinos sorte talerør

Samuel L. Jackson i en scene fra Tarantinos sidste film 'The Hateful Eight'. (Foto: The Weinstein Company)
Samuel L. Jackson i en scene fra Tarantinos sidste film 'The Hateful Eight'. (Foto: The Weinstein Company)
 

1 af 2 Samuel L. Jackson i en scene fra Tarantinos sidste film 'The Hateful Eight'. (Foto: The Weinstein Company)
2 af 2 Samuel L. Jackson bliver af en fan kaldt for en arrogant stodder, fordi han ikke ønskede at medvirke i en selfie. (Foto: AP)
31 kommentarer
Vis kommentarer