Fans flipper ud over dette billede

Nicki Minaj har delt et billede, hvor hun fremviser en voksende, gravid mave

Minaj er ofte i fotografers fokus. Også under denne 'Made in America' koncert, hvor hun var ude for lidt af en brystsmutter. Video: Newsflare
Følg Internationale kendte

'Preggers (gravid, red.)' .

Sådan skriver den amerikanske rapstjerne Nicki Minaj (37) til et billede af sig selv iført gul paryk, en farverig top og bikinitrusser, hvor hun fremviser, hvad der angiveligt er en gravid mave.

Dermed afslører hun, at hun skal være mor for første gang.

Siden da har hun delt to billeder mere, hvor hun også viser den gravide mave frem:

Siden Nicki Minaj for kort tid siden har offentliggjort billedet, er det væltet ind med kommentarer fra millioner af hendes følgere, der alle lykønsker hende med graviditeten.

'Yes! Tillykke smukke,' skriver en.

'Omg. Tillykke! Jeg håber, det er en pige,' skriver en anden.

'Jeg vidste det', lyder det fra en tredje.

- Det knuste mit hjerte

'Kærlighed. Ægteskab. Gravid. Jeg flyder over af spænding og taknemmelighed. Tusind tak for alle lykønskningerne', skriver Nicki Minaj selv til et af billederne.

Mange rygter
Rygterne har længe svirret om, at Nicki Minaj angiveligt skulle være gravid, og at hun dermed ventede sit første barn sammen med manden, Kenneth Petty (41), som hun blev gift med i 2019. Det er dog ikke noget, Minaj selv har bekræftet.

Rapstjernen, der blandt andet er kendt for hittet 'Anaconda', har dog tidligere på de sociale medier hentydet til, at hun ventede et barn. For eksempel i maj, hvor hun fortalte, at hun havde cravings.

'Steak. Rejer. Plus mine favoritchesseburgere. Så godt. Jeg har haft kødcravings, så salatcravings med ekstra jalapeños,' har hun tidligere skrevet på Twitter.

I den forbindelse blev hun spurgt af en følger, om hun ville vise et billede af sin babybule. Til det svarede Minaj følgende:

'Yea. Om et par måneder. Verden er ikke klar endnu'.

Dette billede har tidligere også skabt rygter om, at rapperen er gravid. Flere fans mener nemlig, at de allerede her kunnet ane den gravide mave. Foto: Planet Photos/Ritzau Scanpix
Dette billede har tidligere også skabt rygter om, at rapperen er gravid. Flere fans mener nemlig, at de allerede her kunnet ane den gravide mave. Foto: Planet Photos/Ritzau Scanpix

Ønsker at blive mor
Nicki Minaj har tidligere fortalt, at hun brændende ønskede sig at blive mor:

- Min største frygt er, at jeg bliver så optaget af arbejdet, at jeg glemmer at leve mit personlige liv fuldt ud. Hvis jeg bliver færdig med mit femte album, og jeg ikke har et barn til den tid, ville jeg blive skuffet, uanset hvor mange penge jeg så havde, for jeg føler, at jeg er født til at blive mor, har Nicki Minaj tidligere fortalt i et interview med US Weekly.

Stor nedtur: - Jeg er faldet i

Nicki Minaj har dog tidligere lavet flere stunts for at give såkaldte trolls på de sociale medier igen.

Blandt andet i februar 2017, hvor hun delte et billede af sig selv, hvor hun havde photoshoppet en gravid mave på sin egen krop, efter flere havde spekuleret i, om hun snart skulle have børn.

Derfor spekulerer flere denne gang også i, hvorvidt graviditeten egentlig er ægte, eller om det er endnu en af Nicki Minajs pranks. Hvorvidt det er tilfældet, vil tiden vise.

Raser: - Jeg har fandeme gode nødder

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?