Fans i vildrede: Hvad er der sket med dit ansigt?!

Sangerinden Cheryl Coles ansigt har ændret sig en hel del på det seneste, men det er der en helt naturlig forklaring på

Cheryl Cole besøgte Global Radio for at lave reklame for sin nye single - og havde et ganske anderledes ansigt med sig... (Video: Splash)

Britiske Cheryl Cole har netop udgivet sin nye single 'Love Made Me Do It' samt medfølgende musikvideo.

Men hendes fans er mindre optagede af sangen og mere interesserede i, hvad den 35-årige sangerinde har gjort ved sit smukke ansigt.

Cheryl Cole på den røde løber i Cannes i 2013. Nu ser hun noget anderledes ud. Foto: Abaca
Cheryl Cole på den røde løber i Cannes i 2013. Nu ser hun noget anderledes ud. Foto: Abaca

'Hvad har Cheryl Cole gjort ved sit ansigt?'

'Seriøst spørgsmål... Hvad har Cheryl Cole gjort ved sit ansigt?! Jeg kan ikke gennemskue, hvorfor hun ser så anderledes ud'

Andre går så langt som til at sammenligne hende med Michael Jackson:

Naturligvis går spekulationerne på, hvorvidt den tidligere Girls Aloud-sangerinde har fået botox eller lignende, men det er ikke tilfældet ifølge sangerinden.

I første omgang forklarede Cole, at hendes anderledes look skyldtes såkaldte 'pillow creases' (pudefolder, red.) af at have sovet for lidt.

Men i et nyt interview skifter hun forklaring. I et interview med The Sunday Times fortæller hun ifølge Mirror, at det er hendes søns skyld.

- Hele min krop, selv mit ansigt, alt er forandret, efter Bear blev født. Men jeg har det, som om jeg er bedre, end jeg var. Jeg går ikke op i, hvordan min krop ser ud i den henseende. Jeg er ikke optaget af det, forklarer hun.

Cheryl Cole er mor til sønnen Bear på halvandet år, som hun har med sin ti år yngre eks, sangeren Liam Payne. De to gik fra hinanden, da sønnen var under et år gammel.

Sangerinden har i det hele taget ikke haft held i kærlighed. Hun var gift med fodboldspilleren Ashley Cole fra 2006 til 2010, men de blev skilt, da han var hende utro.

Siden fandt hun sammen med den franske restauratør Jean-Bernard Fernandez-Versini, men det ægteskab varede kun 18 måneder.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Cheryl Cole, der blev født som Tweedy, har fået gjort noget dramatisk ved sit smukke ydre. I 2014 fik hun lavet en kæmpemæssig tatovering på sin ryg og bagdel.

Officielt: Smukke Cheryl skifter navnet ud