Fik større bryster: Tæt på at bløde ihjel

Den britiske glamour-model Danielle Lloyd mistede halvdelen af blodet i sin krop

Danille Lloyd var tæt på at dø, da hun fik opereret sine bryster større. (Foto: Photoshot)
Danille Lloyd var tæt på at dø, da hun fik opereret sine bryster større. (Foto: Photoshot)

Den britiske glamour-model Danielle Lloyd, der tidligere både har været udnævnt som Miss England og Miss Storbritannien, indrømmer nu, at hun er heldig over at være i live. Hun var nemlig tæt på at at bløde ihjel i forbindelse med plastik kirurgi, hvor hun fik lavet større bryster.

Danielle Lloyd fik ved operationen ændret sine bryster fra størrelse 32 AA til størrelse 32DD i forbindelse med flere operationer. I dag fortryder hun, at hun gik under kniven for at få større bryster, fordi hun  var meget tæt på at dø.

Den kendte glamour-model valgte at få opereret sine bryster i 2012, fordi hun mente, at de hang lidt for meget.

(artiklen fortsætter under billedet)

Danielle Lloyd på et frisk foto fra i år i en nedringet kjole. (Foto: photoshot)
Danielle Lloyd på et frisk foto fra i år i en nedringet kjole. (Foto: photoshot)
 

Mit bryst var på størrelse med mit hoved
- Jeg vågnede op og så, at mit ene bryst nærmest var på størrelse med mit hoved, og mine bryster ville ikke stoppe med at blive større, forklarer Danielle Lloyd ifølge Bang Showbizz og tilføjer:

- Der var et stort hul i den venstre side af mit ene bryst, og jeg var ikke klar over, hvorfor det hul var netop der. Men jeg fandt hurtigt ud af, at mit bryst havde en alvorlig infektion.

Her ses lækre Danielle Lloyd på stranden på Barbados i december sidste år. (Video: Splash)

Mistede halvdelen af mit blod
- Da jeg var under bedøvelse fjernede de bryst-implantaterne og fandt en stor blod klump, og jeg begyndte hurtigt at bløde til døde. Jeg mistede faktisk halvdelen af alt det blod, jeg har i kroppen. Og jeg måtte efterfølgende have en kraftig blodtranfusion for ikke at dø af blodmangen, fortæller Danielle.

Og til skræk og advarsel for andre kvinder, der måske har lyst til at få lavet deres bryster større fortæller Danielle Lloyd videre:

- Jeg fik fjernet store dele af mit bryst for at komme af med infektionen. Det var ganske forfærdeligt. Jeg kunne næsten ikke tro, hvad jeg selv havde gjort ved min krop ved at ønske denne operation. Jeg var heldig, at jeg overlevede. Jeg ønskede at forbedre mit udseende og få mere selvtillid. Og det endte med, at jeg overhovedet ikke havde noget selvtillid.

Foretrækker i dag naturlige bryster
Den 32-årige mor til tre drenge på henholdsvis 5, 4 og 2 år, som hun fik sammen med eks-manden fodboldspilleren Jamie O' Hara, ønsker nu, at hun havde ventet med at træffe en sådan beslutning til hun havde været meget ældre og mere moden. i dag foretrækker Danielle helt klart naturlige bryster.

- Man behøver ikke at blive plastik opereret for at blive smukkere. Det er budskabet. Jeg siger ikke, at man aldrig skal gøre det. Men det kræver masser af grundig research, før man skal kaste sig ud i sådan noget.

- Jeg har tre unge drenge. Og jeg vil aldrig gå igennem sådan noget igen. Jeg lever i dag for mine drenge, som jeg elsker over alt, siger Danielle Lloyd.

Danielle Lloyd sammen med sin nuværende kæreste Michael ONeill.(Foto: Polfoto)
Danielle Lloyd sammen med sin nuværende kæreste Michael ONeill.(Foto: Polfoto)