Filmdarling er stadig verdens bedst betalte

'Hunger Games'-stjernen Jennifer Lawrence snupper for andet år i træk titlen som verdens bedst betalte skuespillerinde

Til trods for Jennifer Lawrences succes og enorme honorar i det forgangne år, har hun ikke tjent ligeså godt som i 2015. Foto: AP
Til trods for Jennifer Lawrences succes og enorme honorar i det forgangne år, har hun ikke tjent ligeså godt som i 2015. Foto: AP
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Den amerikanske skuespillerinde Jennifer Lawrence har haft et travlt år, hvor hun blandt andet har medvirket i den fjerde og sidste film i 'Hunger Games'-serien, 'The Hunger Games: Mockingjay - Del 2'.

Verdens bedst betalte skuespiller

En fyldt kalender med mange aftaler og filmproduktioner har dog også betydet, at den 26-årige stjerne har haft et økonomisk indbringende år.

Det viser sig også ved, at Jennifer Lawrence for andet år i træk troner på førstepladsen over verdens bedst betalte skuespillerinder. Hun har nemlig i løbet af de sidste 12 måneder tjent knap 46 millioner dollar før skat, eller hvad der svarer til knap 300 millioner kroner. Det skriver mediet CNN.

'Hunger Games' trak læsset
Ifølge CNN stammer 'Joy'-kendissens svimlende indtjeninger blandt andet fra succesfilmene 'Hunger Games', hvor den sidste film i serien samlet indkasserede over 653 millioner dollar, hvilket er knap 4,3 milliarder danske kroner.

Til trods for Jennifer Lawrences succes og enorme honorar i det forgangne år, har hun ikke tjent ligeså godt som i 2015.

Her kunne hun nemlig prale af at have lønninger for samlet 52 millioner dollar.

Listen over skuespillerinder med de højeste hyrer stammer fra erhvervsmagasinet Forbes, som årligt bringer opgørelsen.

Her kan man også finde andre store navne inden for filmindustrien som Melissa McCarthy, der med en løn på 13 millioner dollar ruller ind på andenpladsen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+