Filmsild: Sådan holder jeg liv i ægteskabet

Skuespillerinden Reese Witherspoon prioriterer romantiske aftener uden børnene

Reese Witherspoon og manden er ligesom mange andre børnefamilier udfordrede på romantikken. (Foto: AP)
Reese Witherspoon og manden er ligesom mange andre børnefamilier udfordrede på romantikken. (Foto: AP)

Det kræver sit at holde liv i et fem år langt ægteskab med tre børn og to krævende karrierer oveni.

Derfor er det vigtigt for skuespillerinden Reese Witherspoon og hendes managermand Jim Toth at bevare passionen, så der ikke går leverpostej og ligegyldigheder i forholdet.

Den Oscar-vindende ´'Walk the Line'-skuespillerinde og gemalen havde derfor taget hinanden i hånden til weekendens 'Stand Up for Cancer'-arrangement i New York.

Skuespillerinden Olivia Wilde i en meget afslørende kjole. (Foto: AP) Oscar Så bliver stængerne luftet: Se de flotte Oscar-kjoler

- Det er rart at gå ud og have en romantisk aften med en lækker middag og vågne op næste dag, uden at børnene vækker os tidligt om morgenen, afslørede den 40-årige skuespillerinde over for magasinet People og forklarede samtidig, hvorfor det er vigtigt at holde fut i forførelsen.

- Jim er en helt fantastisk mand. Han ved, hvordan man skaber sammenhold, og så er han tålmodig og sjov over for børnene. Han er vidunderlig, lyder det fra den forelskede filmstjerne.

FUCK jer. Johnny i bisset humøtr. (Foto: Jyllands Posten) Kendte Pillerne var ved at ødelægge alt for ham

Sammen med Toth har Witherspoon sønnen Tennessee på tre år, mens hun er mor til 16-årige Ava og 12-årige Deacon fra sit tidligere ægteskab med skuespilleren Ryan Phillippe. Og med tre børn i så forskellige aldre, er skuespillerinden nødt til at prioritere parforholdet højt, når der er tid til det, forklarer hun.

- Børnene går i henholdsvis børnehave, skole og high school, og de er ved at vokse op, så det går tiden meget med, forklarer hun.

Witherspoon fandt sammen med sin manager i februar 2010, og parret giftede sig ved et påskebryllup i marts året efter.

Christiane optrådte lørdag på bogmessen i Bella Center, hvor hun fortalte om sin nye bog 'Makeup by Christiane - how to look like a star'. (Foto: Jakob Jørgensen). Danske kendte Christiane afslører sine idoler

1 kommentar
Vis kommentarer