Filmskønhed fastslår: Ikke fed og færdig

Den 43-årige skuespillerinde Gwyneth Paltrow føler sig mere tilpas i 40'erne, end hun gjorde i sine 20'ere

Filmskønhed fastslår: Ikke fed og færdig

Her ses hun til Oscaruddelingen i 2015 (Video: Splash)

Ikke 40, fed og færdig, men derimod fyrre, frisk og frejdig.

Sådan har Gwyneth Paltrow det, siden hun rundede det skarpe hjørne for tre år siden.

Faktisk er den i dag 43-årige Hollywood-skuespillerinde så mentalt veltilpas, at hun føler sig stærkere, smukkere og mere sprudlende end nogensinde.

- 40'erne har været en stor gave for mig, og jeg føler mig mere smuk i dag, end jeg gjorde for både 10 og 20 år siden, siger skuespillerinden i et interview med People og beskriver sine 40'ere som et 'fænomenalt boost af selvtillid'.

- Selv om jeg fysisk ikke ser ud som dengang, jeg var yngre, føler jeg mig smukkere, fordi jeg føler mig tilpas, lyder det fra Paltrow.

Chris Martin åbner op om Paltrow-brud

Skuespillerinden har stadig forrygende gang i filmkarrieren, og selv om ægteskabet til Coldplay-musikeren Chris Martin, som hun har to børn med, kuldsejlede i 2014, føler hun ikke, at hun har ramt panikalderen.

Kort efter bruddet fandt hun nemlig sammen med produceren Brad Falchuk og beskriver i dag forholdet til eksmanden som et 'kærligt søskendeforhold'.

- Jeg ville ønske, at nogen havde fortalt mig, at man stopper med at bekymre sig om, hvad andre tænker i sine 40'ere, og hvordan man kommer i balance med sig selv på en helt utrolig måde, fortsætter filmstjernen.

- Jeg var et stort rod i mine 20'ere - jeg ville aldrig nogensinde være 20 år igen, fastslår den Oscar-vindende 'Shakespeare in Love'-stjerne.