Filmstjerne arresteret for grov vold

Skuespilleren Anthony Starr, som blandt andet har medvirket i tv-serien 'The Boys', er i denne uge blevet arresteret i Spanien for grov vold

Anthony Star på 47 er kendt for at have medvirket i filmene 'Outrageous Fortune' (2005), 'Wish You Were Here' (2012) og senest tv-serien 'The Boys' (2019). Foto: Getty Images
Anthony Star på 47 er kendt for at have medvirket i filmene 'Outrageous Fortune' (2005), 'Wish You Were Here' (2012) og senest tv-serien 'The Boys' (2019). Foto: Getty Images
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Hvad, der måske skulle have været en hyggelig fyraften, eskalerede hurtigt og blev til en ganske alvorlig affære for skuespilleren Anthony Starr, da han i sidste uge blev arresteret for at have overfaldet en 21-årig ung mand, mens han var beruset på en pub i den spanske by Alicante.

Det skriver det amerikanske medie Variety, som har fået arrestationen bekræftet af politiet.

Den unge mand fik angiveligt to slag af den berusede skuespiller. Det er fortsat er uvist, om der blev kastet eller slået med en glasflaske, men ikke desto mindre blev flasken knust i ansigtet på den unge mand.

Manden blev straks efter overfaldet kørt til hospitalet, hvor han måtte syes over det ene øje med fire sting, mens Anthony Starr kort efter hændelsen blev arresteret for grov vold.

Var i gang med ny actionfilm
Anthony Star har været i Spanien den seneste måned i forbindelse med optagelserne til filminstruktøren Guy Richies nye actionfilm, hvori stjerneskuespilleren Jake Gyllenhaal spiller hovedrollen.

Frem til hændelsen syntes Anthony Star at nyde opholdet i det varme, solrige Spanien. Det er ikke mere end fem dage, siden skuespilleren postede billeder, der emmede af luksus og feriestemning på sin Twitter-profil.

Hvad, der fik Anthony Starrs temperament til at løbe af med ham til trods for den rolige tilværelse, vides ikke.

Men set i lyset af hans nuværende situation, hersker der nok ingen tvivl om, at billederne formentlig fremkalder en sur blanding af moralske tømmermænd og sviende ærgrelse hos skuespilleren.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind