Filmstjerne slår studerende i ansigtet

Skuespilleren Shia LaBeouf har angiveligt slået en studerende i ansigtet under et kunstprojekt

Filmstjerne slår studerende i ansigtet

I 2014 forsøgte Shia LaBeouf at starte et slagsmål på gaden - dog ikke i forbindelse med et kunstprojekt. Se episoden her. (Video: Splash)

Hollywood-stjernen Shia LaBeouf har flere gange gjort sig bemærket for andet end sit skuespil, og nu forlyder det, at Transformers-skuespilleren under et kunstprojekt skulle have slået en studerende i ansigtet.

Den studerende bad dog selv skuespilleren om at slå ham, og det var en modvillig Shia LaBeouf, der skulle have efterkommet ønsket.

Det skriver Toronto Sun.

Shia anholdt for fuldskab - igen

Sammen med nogle andre kunstnere tilbragte Shia LaBeouf i weekenden 24 timer i en elevator i kunstprojektet #Elevate, og det var her, at en studerende skulle have fortalt skuespilleren, at han var en performance-kunstner og desuden bedt Hollywood-skuespilleren om at hjælpe ham med at afslutte sit næste projekt.

Shia LaBeouf: Vil kun arbejde med venner

- Åh mand, du vil have, at jeg skal slå dig i ansigtet? Jeg har ikke lyst til at slå dig særlig hårdt, lød svaret fra Shia LaBeouf, der dog efterkom ønsket med en lussing.

29-årige Shia LaBeouf udførte kunstprojektet sammen med sine to kolleger Luke Turner og Nastja Säde Rönkkö. Konceptet var, at besøgende kunne komme en tur med ind i elevatoren, og hele projektet blev livestreamet på Youtube.

Hollywood-stjerne tæt på at slå sin kæreste ihjel