Annonce:
Annonce:

Første gang siden Bruce Willis' demensdiagnose: Familien deler videoer

Demi Moore, der i 13 år var gift med Bruce Willis, deler nu den første video af stjernen efter hans demensdiagnose  

Demi Moore og Bruce Willis blev skilt i 2000 efter 13 års ægteskab. Sammen har de tre døtre.  De to har bevaret deres tætte relation, og i anledning af Bruce Willis 68-års fødelsdag var Demi Moore med. Foto: Ritzau Scanpix / Fred Prouser
Demi Moore og Bruce Willis blev skilt i 2000 efter 13 års ægteskab. Sammen har de tre døtre. De to har bevaret deres tætte relation, og i anledning af Bruce Willis 68-års fødelsdag var Demi Moore med. Foto: Ritzau Scanpix / Fred Prouser
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

'Siden vi delte Bruces afasi-diagnose i foråret 2022, er hans tilstand forværret, og vi har nu en mere specifik diagnose: frontotemporal demens.

Sådan lød det i en udtalelse tidligere på året fra Bruce Willis' familie, hvori de oplyste, at 'Die Hard'-stjernen var blevet diagnosticeret med demens.

Siden har Bruce Willis' hustru, Emma Heming Willis, bedt pressefotografer, der jagter hendes syge mand for at få billeder af ham, om at lade ham være.

Men søndag delte familien så selv første video af Bruce Willis. Det skete i anledning af stjernens 68-års fødselsdag, hvor Demi Moore, der i over et årti var gift med Bruce Willis, lagde en video på Instagram af 'Die Hard'-stjernen.

I videoen kan man se en henrykt Bruce Willis, der blandt andet puster lys ud på sin fødselsdagskage, mens hele hans familie synger fødselsdagssang for ham.

Annonce:

'Tillykke med fødselsdagen, BW! Så glad for, at vi kunne fejre dig i dag. Elsker dig og vores familie. Tak til alle for kærligheden og de varme tanker, skriver Demi Moore til sin video.

Brugte morgenen på at græde
Bruce Willis' kone, Emma Heming Willis, delte ligeledes videoer i anledning af Bruce Willis fødselsdag. Den var dog en lidt anden slags video.

- I dag er det min mands fødselsdag. Jeg har brugt morgenen på at græde, som I kan se på mine opsvulmede øjne og snottede næse, siger hun indledningsvis i videoen, hvor hun videre fortæller, at dagen er særlig hård, fordi Bruce Willis fylder år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bruce Willis blev i 2009 gift med Emma Heming Willis. Sammen har de to døtre. Foto: Ritzau Scanpix / Evan Agostini
Bruce Willis blev i 2009 gift med Emma Heming Willis. Sammen har de to døtre. Foto: Ritzau Scanpix / Evan Agostini

Ligesom hun også delte en anden video.

'Han er ren kærlighed. Han er så elsket, og jeg vil altid elske ham. Tillykke med fødselsdagen, min søde' Emma Heming til sin video.

Bruce Willis har en lang karriere i Hollywood bag sig. Han er allermest kendt for sin rolle i de ikoniske 'Die Hard'-film.

Det er nok de færreste, der i dag kan forestille sig at se andre end lige præcis Bruce Willis i rollen som den uheldige helt John McClane.

Det var dog langtfra sikkert fra begyndelsen, at det skulle være den - på det tidspunkt - relativt ukendte skuespiller, der skulle ende med at stjæle billedet. Det kan du læse mere om her.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: