For og bag - dejlig dag: Brysterne er lige så store som ballerne

Den tidligere Big Brother-stjerne afslører, at yoga har været medvirkende til at krydre hendes sex-liv med hendes nye mystiske kæreste

Se den storbarmet bikinipige tester rutchebane

For nylig afslørede den 32-årige tidligere britiske Big Brother-stjerne Casey Batchelor, at yoga har været medvirkende til at krydre hendes sex-liv med hendes nye mystiske kæreste. Det skriver Daily Mail. Men mon ikke, at Caseys velformede krop også har haft noget med succesen at gøre. På et helt frisk dobbelt-billede, som Casey har lagt ud på sin instagram, kan man nemlig se, at Casey Batchelors bryster stort set er lige så store som hendes baller. Der er dømt 'for og bag' på en dejlig dag.

Billedet er i øvrigt lagt ud i forbindelse med, at Casey på en tur til Portugal ville lave lidt reklame for en super fræk g-strengs-badedragt, som hun selv er helt vild med. Og iført den lyseblå sexede badedragt viste Casey sin krop frem - både forfra og bagfra - mens hun sad ved en swimmingpool.

Casey indrømmede i øvrigt for nylig, at hendes berømte bryster er blevet lidt mindre, siden hun i 2014 fik lavet en bryst-reduktion fra G-skål til E-skål.

- For første gang kan jeg nu gå i byen uden bh. Mine bryster er mere små og velformede nu. Og jeg elsker dem. De har givet mig så meget mere selvtillid i forbindelse med min egen krop, har Casey tidligere fortalt til Daily Mail.

I et interview med den britiske avis The Sun har Casey også afsløret enkelte detaljer omkring hendes nye kæreste, siden hun udskiftede sit vilde party-liv med et mere sundt liv med yoga og andre sunde interesser.

- Yoga har styrket min smidighed og har forbedret mit sex-liv. Min kæreste elsker, når jeg dyrker yoga iført en stram top og små shorts, fortæller Casey, der dog endnu ikke har offentliggjort navnet på sin nye mystiske kæreste, som hun ifølge rygter skulle have mødt på Radio Bar i London.

Casey Batchelor med dyb nedskæring.(Foto: All Over Press)
Casey Batchelor med dyb nedskæring.(Foto: All Over Press)
 

32-årige Casey er her på vej til fest i London. (Foto: All Over Press)
32-årige Casey er her på vej til fest i London. (Foto: All Over Press)