FOR sexet: Playboy-enken forbød svigerinden adgang

Frække Caya Hefner var for sexet til Crystal Hefner, mener hun

Keith og Caya Hefner til Hugh Hefners fødselsdag i 2016. Video: Splash

Det er nok ikke i Playboy-chefen Hugh Hefners ånd, men efter hans død sidste år, blev hans svigerinde, Caya Hefner, bandlyst fra den berømte Playboy Mansion.

Bag forbuddet mod at vise sig på ejendommen, der har lagt adresse til lidt af hvert, hvad seksuelle udskejelser angår, stod Hefners unge enke, Crystal Hefner.

Caya Hefner blev åbenbart betragtet som for sexet, siger hun selv ifølge Daily Star.

Aldrig set før på Playboys forside: Stor bifald til kirurgen

- Crystal forbød mig at vise mig på ejendommen. Der foregik en masse drama. Hun har nogle problemer med usikkerhed. Og det var ikke kun mig, der fik forbud. Flere Playmates gjorde også. Jeg har ondt af hende, siger baben.

Her er lidt billeder, der viser, hvad det var, Crystal Hefner ikke brød sig om at se på berømte ejendom, som Hugh Hefner før sin død solgte til nabo-milliardæren Daren Metropoulos for 200 millioner dollars på den betingelse, at han kunne blive boende så længe, han levede.

Eks-Playmate stadig forrygende sexet

Caya Hefner var gift i seks et halvt år med Hugh Hefners bror, Keith, der døde 87 år gammel i 2016.

- Det var hårdt, da han døde. Jeg følte mig lidt fortabt, men jeg har det godt nu. Jeg passer min ejendomshandler-business.

Hun mødte sin kommende mand ved en af de legendariske Playboy-fester. Dengang havde hun en kæreste, så der skete ikke yderligere.

Men da forholdet gik over, sendte hun en besked til Keith Hefner, og han sendte hende straks en fly-billet til Los Angeles, inviterede på middag - og spurgte på første date, om hun ville være hans kæreste.

Han var 80 på det tidspunkt, hun var 25.

Brormand var ikke den eneste i familien, der foretrak ungdommen.

Imens fortæller Crystal Hefner, 31, der giftede sig med Playboy-chefen i 2012, at hun stadig er i sorg over at have mistet ham.

- Han var så venlig mod alle. Det spillede ingen rolle, hvem du var.

Selvom hun arvede en del af hans mange millioner, har hun lagt den glamourøse livsstil fra sig, som var en naturlig del af at være medlem af Playboy-hoffet.

- Jeg har aldrig været til høje hæle, lange kjoler og tyk make up. Måske følte jeg, at det hørte med at være dullet op som en del Playboy-familien. Men nu er jeg mere mig selv, nede på jorden og med minimal make up.

- Så føler jeg mig bedst tilpas, siger hun ifølge MailOnline.

Mexicansk godte vil gafle sportsstjerne