Annonce:
Annonce:

Ford flyver videre: Ingen straf efter landing på forkert bane

Tog fejl af landingsbanen med et lettende fly og en taxiway

Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den amerikanske skuespiller Harrison Ford slipper for at få en bøde efter at han for nylig tog fejl af landingsbanen og en taxiway i en lufthavn i det sydlige Californien.

Ford kom i bedste Indiana Jones stil flyvende ind over John Wayne Airport og en Boeing 737 fra American Airlines, som var klar til at lette.

Tog fejl af landingsbaner: Her stryger filmstjerne lige over fyldt passagerfly

Nu fortæller den kendte skuespillers advokat, at de amerikanske luftfartsmyndigheder har besluttet, at Ford ikke skal have en bøde for forseelsen, som kunne være endt i en regulær katestrofe.

Ingen anmærkninger
Ford slipper også for at at få anmærkninger eller restriktioner i sine papirer.

- Federal Aviation Administration har undersøgt sagen nøje og har også afhørt Mr. Ford. FAA har besluttet, at der ikke skal ske nogen sanktioner , oplyser advokat Stephen Hofer til nyhedsbureauet AP.

Annonce:

Ford, der kom flyvende i sit Aviat Husky fly, har efterfølgende forklaret, at han blev forvirret over det store passagerfly samt voldsom turbulens fra et andet fly, som landede.

FAA har ikke ønsket at kommentere afgørelsen.

Har samarbejdet
Ford har -  ifølge advokat Hofer - samarbejdet med efterforskerne. Skuespilleren er kendt som en erfaren fly-entusiast  med over 5.000 flyvetimer og flere veteranfly i hangaren.

 

Skuespilleren var i marts 2015 tæt ved at blive slået ihjel, da han måtte nødlande på en golfbane i Los Angeles efter en motor-fejl.

Eksperter mener, at FAA muligvis har taget med i i betragtning, at Ford omgående tog ansvaret for den fejlagtige landing.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: