Forsanger vil gendanne legendarisk rockband: Men hvor skal koncerten holdes?

I et tweet torsdag opfordrer Liam Gallagher, der var forsanger i bandet Oasis, sin bror til at gendanne det legendariske band

Liam Gallagher forsøger at få sin bror med på at gendanne Oasis. Foto: AP
Liam Gallagher forsøger at få sin bror med på at gendanne Oasis. Foto: AP

De var det absolut største rockband, da de var på toppen.

To brødre, Liam og Noel Gallagher, fra Manchester formåede at tage verden med storm, men deres interne stridigheder satte en stopper for successen.

Men i torsdags glimtede et håb i horisonten for de mange fans af det engelske rockband. Liam Gallagher, der var forsanger i bandet, opfordrede sin bror til gendanne bandet.

I klassisk Liam Gallagher-stil skete det dog ikke på kærlig vis, men i stedet med skældsord og sarkasme.

- Jorden til Noel. Hør lige efter, knægt, jeg har fået at vide, at du spiller koncerter, hvor folk ikke kan drikke alkohol. Det er det mest bizarre, du har gjort indtil videre. Jeg tilgiver dig, og lad os så få det store O (Oasis, red.) tilbage og holde op med at fucke omkring. Jeg skal nok betale drinks, skrev han på twitter.

I den følgende tråd skændes Etihad Stadium og Wembley Stadium om, hvem der skal få lov til at holde den hypotetiske rockkoncert. Noel Gallagher har ikke svaret på opfordringen på twitter.

Intl. kendte Verdenskendt rockstjerne mødte sin datter for første gang i 19 år

Poul Krebs - spillemandens 'Maleren og delfinerne på bugten' fristede tilsyneladende kun stamkunderne. Foto: /ritzau/Peter Hove Olesen DK MusikNYT Poul Krebs' nedtur: Fra triumf til flop

80 kommentarer
Vis kommentarer