Forsvar: Kan Cosbys store penis give hukommelsestab?

Den må være stor, siden den giver hukommelsestab i 40 år, mener komiker

Komiker tror gerne, at Bill Cosby har haft sex med de mange kvinder, men ikke at han har voldtaget dem. Foto: AP
Komiker tror gerne, at Bill Cosby har haft sex med de mange kvinder, men ikke at han har voldtaget dem. Foto: AP

Gennem det seneste år er Bill Cosby blevet trukket igennem skidtet og har fået øretæver som ingen anden, fordi et stigende antal kvinder har anklaget den 77-årige for at have misbrugt dem seksuelt.

Det er komikeren og skuespilleren Damon Wayans træt af, så han tager Cosby i forsvar, og det har rejst noget af et ramaskrig i det amerikanske samfund, skriver Dagbladet.

I et interview i radioprogrammet 'The Breakfast Club' fastslår Wayans, at han ikke tror, at Cosby faktisk har forgrebet sig på nogen

Nu skal Cosby i retten

- Jeg tror ikke på de voldtægter, men jeg tror gerne, at han har haft et forhold til de mange kvinder, erklærer han.

Han antyder samtidig, at voldtægts-anklagerne overvejende skyldes jalousi fra kvindernes side.

Sammenlagt har flere end 40 kvinder i løbet af det seneste år hævdet, at Bill Cosby har voldtaget dem - eller i hvert fald misbrugt dem. Det indebærer, at flere civile søgsmål er i gang - samt at politiet har iværksat en efterforskning at hele sagen. Men indtil videre er Cocby hverken sigtet eller tiltalt for noget som helst.

Artiklen fortsætter under billedet

Damon Wayans er rasende over, at de mange kvidner slipper af sted med deres voldtægtsanklager. Han mener, at flere af dem er 'umulige at voldtage'. Foto: Shooting Star
Damon Wayans er rasende over, at de mange kvidner slipper af sted med deres voldtægtsanklager. Han mener, at flere af dem er 'umulige at voldtage'. Foto: Shooting Star

Bill Cosby: Nu bliver hans penge afvist

- Voldtægt? Virkelig? Efter 40 år? Hvor stor er hans penis egentlig, siden den kan give folk hukommelsestab i 40 år? raser Wayans - og kalder flere af de påståede ofre for 'umulige at voldtage' - altså så lidt tiltrækkende, at ingen ville ønske at påtvinge dem sin opmærksomhed på nogen måde.

Damon Wayans er bror til Marlon og Shawn Wayans, bedst kendt som de to hoveder bag 'Scary Movie'-serien. Damon Wayans egen baggrund er 'Saturday Night Live' samt flere Emmy-nominerede komedieserier i USA. Han er også far til Damon Wayans, jr. som blandt andet kan ses i en af hovedrollerne i komedieserien 'New Girl'. 

Bill Cosby er en synkende skude

På de sociale medier tages komikerens forsvar af Bill Cosby ilde op. Mange Twitter-brugere siger, at nu kan Damon Wayans kysse sin karriere farvel.

'Damon Wayans gav mig rigtig ondt i maven her til morgen', skriver én i et tweet. En anden skriver: 'Umulige at voldtage? - Her forsvandt det lidt, som var tilbage af Wayans karriere'.

Nye uhyrlige detaljer om Cosbys overgreb mod unge kvinder

Wayans selv virker ikke til at tage sig nævneværdigt af kritikken. Han lagde i stedet en video af det kontroversielle radiointerview ud og gav sin Twitter-melding hashtagget: '#sandhedenlyverikke'.

I sommer stod 35 kvinder frem og lod sig fotografere til New York Magazine. De påstod alle, at Cosby havde forgrebet sig på dem.

Bill Cosby har i øvrigt selv i en afhøring indrømmet, at han har givet mindst en kvinde det forbudte medikament Quaaludes eller Metakvalon. Da han blev spurt om, det var hans intention med stoffet at dyrke sex med kvinden, svarede han bekræftende.

Obama: Jeg trækker ikke Cosbys medalje tilbage