Fra ærkefjender til bedste veninder: Kylie poserer med kærestens ekskæreste

Kylie Jenner forvirrer alle, der troede, at hele Kardashian-familien var imod Rob Kardashians forlovelse med den tidligere stripper Blac Chyna

Det kan være svært at følge med i Kardashian-familiens indviklede liv. Især efter Blac Chyna er kommet ind i billedet.

Den 27-årige tidligere stripper er forlovet med Rob Kardashian, men eks-kæreste til rapperen Tyga, som hun også har et barn med, men som nu er kæreste med Robs lillesøster Kylie Jenner.

Den 26-årige Tyga forlod Blac Chyna, der egentlig hedder Angela Renée White, til fordel for den 18-årige Kylie, og det var bestemt ikke noget, der fik stille for sig.

Rob Kardashian er stadig sammen med Blac Chyna, men det er ikke nemt, afslører han. (Foto: AP) Intl. kendte Kardashian afviser brud med model

Blac Chyna beskrev efterfølgende Kylie Jenner som 'en baby', der 'burde være i seng kl. 7' - underforstået, at det var dumt af Tyga at forlade kæreste og barn for sådan noget kuvøse-guf.

Her ses Kylie og Tyga forlade Beverly Hills-restauranten Il Cielo i marts. (Video: Splash)

Derefter har der kørt en online-krig på de sociale medier mellem de to berømtheder, og da Rob Kardashian meddelte familien, at han nu datede Blac Chyna, lagde hele Kardashian-familien ham på is.

Intl. kendte Bryder tavsheden: Tyga kommenterer Kardashian-forlovelse

Men nu tager stridighederne altså en helt anden drejning.

Kylie Jenner valgte nemlig torsdag at dele en række billeder, hvor hun ikke bare poserer med Blac Chyna, men også skriver ting som 'Vi har hele tiden været bedste veninder'.

Se billederne herunder:

Intl. kendte Kendis-par: Aldersforskellen betyder intet

4 kommentarer
Vis kommentarer