Fra kæmpe idol til kaffesælger

Mark fra Westlife har smeltet tusindvis af pigehjerter og solgt en pokkers masse plader. Nu sælger han kaffe fra en kassebil i London

Mark Feehily, der står nummer tre fra venstre, fortalte i 2005, at han var homoseksuel. (Foto: AP)
Mark Feehily, der står nummer tre fra venstre, fortalte i 2005, at han var homoseksuel. (Foto: AP)

For ti år siden var Westlife uden tvivl et af verdens mest populære boybands. 34-årige Mark Feehily var en af de store boybandstjerner, der oplevede de hysteriske tilstande på turne over hele verden.

Livet som ubetinget elsket popstjerne har dog ændret sig en del. I dag sælger Mark Feehily nemlig kaffe og pandekager fra en kassebil i London. Det fortæller han i et nyt interview med radiokanalen 2FM.

Efter 14 år er det slut for Westlife. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Boybandet Westlife lukker og slukker

- Folk bliver helt sat ud af det faktum, at jeg står i bilen og laver crepes. Folk tænker, at 'åh, han var i Westlife for nogle år siden, og nu laver han det her', siger Feehily ifølge irske Goss.

Han fortæller også, at hand omsætning er god, og at den lille forretning allerede er booket til mange af sommerens musikfestivaller.

Og selv om Westlife gik endeligt i opløsning i 2012, forsikrer Mark Feehily, at han ikke har ligget på den lade side efter stjerne-karrieren sluttede.

- Selv om du ikke er synlig i offentligheden, betyder det jo ikke, at du ikke laver noget.

Westlife mener, at det kan give visse problemer med idol-kondomer. (Foto: AP) INTL. MusikNYT Popdrenge i kondom-krig

Artiklen fortsætter under billedet...

Boybandet efter Bryan McFadden var gået ud. Fra venstre ses: Shane Filan, Mark Feehily, Kian Egan og Nicky Byrne. (Foto: AP)
Boybandet efter Bryan McFadden var gået ud. Fra venstre ses: Shane Filan, Mark Feehily, Kian Egan og Nicky Byrne. (Foto: AP)
 

Synger stadig
Helt færdig med musikken er han dog ikke. F.eks. gik han i studiet efter Westlife var gået i opløsning. Her nyder han at skrive musik, som ikke skal passe til en hel gruppe.

- Den musik, jeg laver, er helt forskellig fra den, jeg lavede med Westlife, fortæller han og nævner, at han bliver inspireret af soul og gospel.

Mark Feehily fortalte i 2005, at han er homoseksuel. Han havde et forhold til modefotografen Kevin McDaid, men gjorde det ifølge Daily Mail forbi i 2011.

Musik Westlife kommer til Danmark

Westlife eksisterede fra 1998 til 2012 og bestod af Mark Feehily, Nicky Byrne, Kian Egan og Shane Filan. Det mest kendte medlem var Brian McFadden, som var medlem fra 1998, og som forlod gruppen til fordel for en solokarriere i 2004.

Boybandet har solgt mere end 6,8 millioner singler og 11 millioner albums bare i England.

Boybandet Westlife er blevet ramt af en god gammeldags sex-skandale (Foto: Ole Buntzen) Intl. kendte Westlife i sex-skandale

1 af 2 
2 af 2 Mark Feehily, der står nummer tre fra venstre, fortalte i 2005, at han var homoseksuel. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer