Frådende angreb på søster

Britney Spears vil have sin søster til at tage en løgnedetektor-test, så alle kan se, hvor meget hun - ifølge Britney - lyver

Britney Spears langer igen ud efter sin søster. Foto: SKPG/MediaPunch
Britney Spears langer igen ud efter sin søster. Foto: SKPG/MediaPunch
Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

Det ville være at lyve, hvis man antydede, at alt er godt i familien Spears.

For endnu engang er sangstjernen ude med riven efter sin søster, Jamie Lynn Spears, på grund af bogen ‘Things I should have said’, hvor Jamie Lynn Spears beskriver sit liv. Og derigennem også sit forhold til sin berømte søster.

Ifølge Britney Spears er søsteren nemlig så hamrende fuld af løgn, at det halve kunne være nok. I forrige uge truede hun derfor sin søster gennem sin advokat med bål og brand, hvis bogen indeholdte æreskrænkende materiale, og natten til lørdag, dansk tid, gik Britney Spears til tasterne på Instagram, hvor hun sendte en bredside afsted mod sin egen søster.

'National bestseller, hva? Timingen af din bog er ikke til at fatte, Jamie Lynn. Især når hele verden ikke havde nogen anelse om, hvad der virkelig blev gjort imod mig. Hele min familie - inklusive dig - siger, at I intet vidste. Bullshit', tordner Britney Spears, der dog langt fra er færdig:

'Hvad bilder du dig ind at sælge en bog nu og tale lort. Men du lyver, ligesom du løj om Alexa Nikolas!!! Jeg ville ønske, du ville tage en løgnedetektor, så alle folk kan se, at du lyver om mig, så vandet driver. Jeg ville ønske, at Gud ville komme ned og vise hele verden, at du lyver og prøver at lave penge på min bekostning. Du er et svin, Jamie Lynn'.

Stop det
Tidligere på måneden kom det frem, at Britney Spears igennem sin advokat truede med at sagsøge sin søster, hvis ikke hun stopper med at omtale hende i forbindelse med bogen.

Det skrev Page Six, der er i besiddelse af et brev fra Britney Spears' advokat, Mat Rosengart, som er sendt til Jamie Lynn Spears.

Britney Spears holder ikke igen med kritikken af sin søster. Foto: Michael Loccisano/Getty Images
Britney Spears holder ikke igen med kritikken af sin søster. Foto: Michael Loccisano/Getty Images

Her kommer advokaten på vegne af Britney Spears med flere krav, hvis ikke det skal ende i et søgsmål.

'Du holder op med at omtale Britney nedsættende under din reklamekampagne. Hvis du fejler i at gøre dette eller æreskrænker hende, vil Britney være tvunget til at overveje sagsanlæg', lyder det i brevet, der fortsætter:

'Vi skriver med forsigtighed, for det sidste, Britney ønsker, er at skabe mere opmærksomhed omkring din dårligt timede bog og de misvisende og uhyrlige påstande omkring hende. Britney har ingen intentioner om at læse din bog. Hun og millioner af hendes fans er chokerede over at se, hvordan du har udnyttet hende for at få økonomisk vinding. Hun vil ikke tolerere det, og det skal hun heller ikke', lyder det videre.

Britneys illusioner
Jamie Lynn Spears har fra mange fronter fået stor kritik for bogen, og det fik hende til at gå til tasterne på sin Instagram-profil.

'Jeg må selv rette op på misforståelsen for at beskytte mig og min familie. Så nu siger jeg det, som det er – selvom jeg hader at punktere min søsters illusioner – men min bog handler ikke om hende', skrev hun blandt andet og fortsatte:

'Jeg kan ikke gøre for, at jeg også blev født som en Spears, og at nogle af mine oplevelser involverer min søster', skrev hun blandt andet videre.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Efter 13 år er Britney Spears blevet fri af sit værgemål. Få hele historien her.

Britney Spears blev i november sat fri af det værgemål, hun har kæmpet mod i årevis.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+