Fræk bikini-model: Det ser ud som om jeg poserer med en kæmpe cigaret

Reality-stjernen Ashley James fik lavet en usædvanlig selfie under en ferie i Caribien

Her poserer Ashley James på et bybillede i London. Men se lige bikini-billedet nede i artiklen. (foto: All Over Press)
Her poserer Ashley James på et bybillede i London. Men se lige bikini-billedet nede i artiklen. (foto: All Over Press)

Den britiske reality-stjerne og model Ashley James, der blev kendt for sin medvirken i det populære tv-program 'Made in Chelsea',  elsker sol og sommer, og hun benytter enhver lejlighed til at komme hen under varmere himmelstrøg.

Den smukke model har netop også været på ferie på øen Holbox Island i Caribien, hvor hun viste sin smukke naturlige bikini-krop frem. Hun tog også en ganske usædvanlig selfie på ferien, hvor hun poserer ved siden af en stor træstamme, der er hamret ned i sandet.

Men det var først bagefter, at hun fandt ud af, at træstammen faktisk ligner en gigantisk cigaret. Det syntes hun selv var ganske morsomt og skrev derfor på et opslag på sin instagram-profil.

- Jeg er godt klar over, at det ser ud, som om jeg poserer ved siden af en gigantisk cigaret. Og lige nu savner jeg Holbox Island, skrev Ashley James blandt andet.

Den smukke model er tilhænger af bevægelsen 'the body positive movement', hvor man bestræber sig på at kun bruge helt naturlige billeder af sin egen krop på de sociale medier. Det vil sige uretoucherede billeder, der ikke har fået en omgang photo-shop.

Hvad synes du om billedet af den naturlige Ashley James?