Fræk Khloe Kardashian afslører sexlyster i sengen

Khloe Kardashian er ikke bleg for at indrømme sexlyster i sengen

Se den sexede realitystjerne få en ret så fræk lapdance. (Video: Splash)

De fleste mennesker vil formentlig holde deres sexliv privat, men sådan er det ikke for reality-stjernen Khloe Kardashian. I et nyt indlæg på sin app, fortæller hun åbent og ærligt om sine sexlyster.

Både hvad hun tænder på, og hvad hun absolut ikke tænder på.

Intl. kendte Khloe: Har aldrig set en hvid penis

Diamant-pisk og bidemærker
Khloe Kardashian skriver, at hun synes at sadisme godt kan være frækt i sengen. Hun har eksempelvis altid en diamant-pisk liggende ved siden af sengen i tilfælde af, at manden synes det er frækt.

Hun tænder også på bidemærker, men så længe at vedkommende ikke bider så hårdt, at hun begynder at bløde-

Hun skriver dog, at hun absolut ikke tænder på hardcore sadisme. At blive låst inde i et bur og blive tortureret er for eksempel et kæmpe nej fra Khloe Kardashian.

Verden på vrangen Par har sex på bakketop - de ved ikke der er live-kamera på!

Fodfetish og mad i sengen
Hvis Khloe Kardashian møder en fyr, der tænder på fod-sex, så går hun gerne med på den. Men hun vil absolut ikke have noget at gøre med en mand, der er til mad i sengen.

Flødeskum kan hun acceptere. Men hvis han tager et helt måltid med, så vil hun springe fra med det samme.

Denne kjole bar Nikita Klæstrup til Reality Awards. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Nikita til politikerfest i ny fræk kjole

Klædt ud som dyr og voksen baby
Til sidst skriver Khloe Kardashian i sin app, om sex der omhandler bizarre lyster.

Hun vil eksempelvis ikke have sex med en fyr, der tænder på at klæde sig ud som et dyr. Og den allerstørste væmmelse, er når mænd tænder på at lege voksen baby.

- Jeg er ked af det. Men hvis jeg skal skifte din ble, når du er gammel. Så skal jeg fandeme ikke tænde på det, skriver hun i sin app.

Khloe Kardashian har altid været kendt for, at være den vilde pige i hele kardashian-klanen. I indslaget foroven får hun en intim lapdance af en veninde i byen.

1 af 2 
2 af 2 
10 kommentarer
Vis kommentarer