Frække Amber lufter mini-bikini

Ferie-fotos fra frækheden skjuler ikke meget af hendes imponerende krop

Man kan ikke beskylde rapperen og modellen Amber Rose for forsøg på at gemme sine enorme for- og bagdele pænt af vejen, når hun viser sig offentligt.

Damen, der var kæreste med Kanye West, før Kim Kardashian snuppede ham, kan tværtimod godt lide at gå rundt i så lidt - og her mener vi virkelig: lidt - tøj som muligt.

Intl. kendte Amber Rose i genial numse-efterligning

Det vil sige, at når hun er på stranden, er hendes bikini så lille, at den nærmest kun teoretisk skjuler det, den er beregnet til at skjule, når vi nu ikke taler om en nudist-strand.

Hånden dækker babserne
For tiden ferierer hun på Hawaii-øen Maui, og hun lader virkelig de andre strand-gæster få syn for sagen i både vandet og sandet.

 

På et billede, som hun har sat på Instragram, ligger hun topløs med den ene hånd til at dække de velvoksne babser, mens hun hviler hovedet på den anden og kigger bag solbrillerne op mod solen.

Amber Rose ser ud til at vælge millionen fremfor børnepengene, hvis hun ikke kan få begge dele. Foto: Planet Photos Intl. kendte Model: En million eller børnepenge

På et andet er hun taget fra den anden vinkel - formentlig af ferie-fælle - og Amber ligger med sin velpolstrede bagdel lige i skudlinjen med bikini-trussen ikke til megen hjælp i den situation.

Længes efter topløs strand
'Bare denne strand faktisk var topløs', skriver hun i forbindelse med billederne.

 

 

Den 31-årige frækhed skriver også på de sociale medier, at det rager hende, hvad andre folk mener om hende.

Amber Rose viser her sin struttende bagdel. Og hun ser ganske stolt ud over den.(Foto: Instagram) Intl. kendte Amber Rose viser numse

'Som du bliver ældre og virkelig begynder at kende dig selv... Når du finder ud af, hvad der betyder noget for dig, og du begynder at leve livet fuldt ud, så stopper du med at bekymre dig om, hvad folk siger', skriver hun.

Her ses Amber Rose på stranden tilbage i 2011:

58 kommentarer
Vis kommentarer