Frække britiske julepiger reklamerer for tv-program

Tre medvirkende i reality-tv-serien 'The Only Way Is Essex' reklamerede på fræk vis på instagram for den specielle juleudgave af tv-serien

Georgia Kousoulou poserer her i normal blå kjole. Se hende nede i artiklen posere i frækt nisse-outfit. (Foto: All Over Press)
Georgia Kousoulou poserer her i normal blå kjole. Se hende nede i artiklen posere i frækt nisse-outfit. (Foto: All Over Press)

Den smukke reality-kendis Georgia Kousoulou kendt fra tv-serien 'The Only Way Is Essex' har tonsvis af frække selfies på sin instagram. Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at hun her midt i juletiden optræder på sin egen instagram-profil iført frækt nissetøj.

Chloe Lewis er kommet sig over svigtet. Foto: All Over Babes Reality-stjerne udsat for utroskab

Georgia Kousoulou kravlede ned i den  kropsnære julekjole for at reklamere for den specielle juleudgave af tv-serien  'The Only Way Is Essex'.

Og der er ingen tvivl om, at Georgia er uhyre sexet klædt ud som en fræk kvindelig udgave af julemanden.

Ferne dypper luksuslegemet. Foto: All Over Babes Reality-babe lækker på stranden

Men der var altså også andre fra tv-serien, der benyttede instagram til på fræk og fantasifuld måde at reklamere for juleudgaven af  'The Only Way Is Essex'. Det gjorde nemlig det uadskillige par Chloe Meadows og Courtney Green, der poserede i ført frække grønne elver-kostumer.

Intl. kendte Fræk babe: UPS! Det blæser

Demi Moore lagde stilen. (Foto: VanityFair) Intl. kendte TOWIE-babe laver en Demi Moore

Intl. kendte Rumpen i vejret for fotografen

 

 

 

2 kommentarer
Vis kommentarer