Annonce:
Annonce:

Fuldstændig knust: Sønnen kritisk syg af kræft

Andrew Lloyd Webber missede premieren på sin nyeste Broadway-musical, fordi hans søn er indlagt med kræft

Andrew Lloyd Webber har gennem sin karriere vundet adskillige priser og blev i 1992 tildelt et ridderkors. Foto: Matt Dunham/Ritzau Scanpix
Andrew Lloyd Webber har gennem sin karriere vundet adskillige priser og blev i 1992 tildelt et ridderkors. Foto: Matt Dunham/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Den verdensberømte britiske komponist og musicalskaber Andrew Lloyd Webber, der blandt andet har lavet musikken til musicalen 'Phantom of the Opera', og hans familie går igennem en ganske svær tid.

Hans 43-årige søn, Nick, lider af kræft i maven og er indlagt i kritisk tilstand.

Det skriver The Hollywood Reporter på baggrund af en pressemeddelelse fra Andrew Lloyd Webber, hvori han forklarer, hvorfor han ikke kommer til at deltage til premieren på Broadway-musicalen 'Bad Cinderella', som han har lavet musik til.

'Jeg er fuldstændig knust over at skulle meddele, at min ældste søn, Nick, er kritisk syg. Som mine venner og min familie ved, har kan kæmpet mod kræft i maven gennem de seneste 18 måneder, og Nick er nu indlagt', udtaler han i pressemeddelelsen.

Som sin far er Nicholas Lloyd Webber komponist og bedst kendt for at stå bag musikken til tv-serien 'Love, Lies and Records'. Han blev sammen med sin far nomineret til en Grammy i 2022 for musikken til musicalen 'Cinderella'.

'Vi beder alle for, at Nick klarer sig igennem (sygdommen, red.). Han kæmper tappert og med sin ukuelige humor intakt, men lige nu er min plads hos ham og min familie', siger 74-årige Andrew Lloyd Webber videre i pressemeddelelsen.

Musicalen får ifølge The Hollywood Reporter premiere på Broadway torsdag i den kommende uge.

Andrew Lloyd Webber står bag musikken til adskillige musicals og har gennem sin karriere vundet flere priser, heriblandt seks Tony-statuetter, tre Grammy'er, en Oscar og en Golden Globe.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: