Fuldstændig ukendelig: Kan du gætte hvem det er?

Den verdenskendte Oscar-vinder springer ud i rollen som Donatella Versace, søsteren til den verdenskendte modeskaber Gianni Versace, der blev myrdet i 1997

Hun er slet ikke til at kende i rollen som Donatella - her i fuld sving med optagelserne. (Video: Splash)

Hele verden kender den 43-årige spanske Oscar-vinder Penelope Cruz, som en af verdens smukkeste kvinder, der har medvirket i et hav af gode film. Normalt er hendes fysiske kendetegn som den latinske brunette med den flotte kurvede krop. Men nu springer hun ud som blondine i en rolle, hvor make-up-eksperterne har gjort hende nærmest ukendelig, nemlig som Donatella Versace i den kommende sæson af 'American Crime Story: Versace.'

TV-serien vil sætte fokus på den verdenskendte modeskaber Gianni Versace, der den 15. juli 1997 blev skudt og dræbt foran sit hjem i Miami i USA. Efter hans død var det hans søster Donatella og hans bror Santo, der drev det store mode-imperium videre.

Filmselskabet 20th Century Fox har netop offentliggjort det første billede fra filmen, og her ser man Penelope Cruz i ført en pink balkjole, mens hun sidder foran en swimmingpool med to livvagter iklædt badebukser med Versace-mærke stående bag sig.

Penelope Cruz ses her i rollen som Donatella Versace i en scene fra den kommende sæson af 'American Crime Story: Versace'. (Foto: Twentieth Century Fox)
Penelope Cruz ses her i rollen som Donatella Versace i en scene fra den kommende sæson af 'American Crime Story: Versace'. (Foto: Twentieth Century Fox)
 

Det er også blevet bekræftet, at Edgar Ramirez skal spille rollen som Gianni Versaca, mens selveste Ricky Martin skal spille rollen som hans kæreste Antonio D'Amico.

Dengang i 1997 viste det sig senere, at Gianni Versace var blevet myrdet af en seriemorder ved navn Andrew Cunanan, der ud over Versace myrdede fire andre mænd. Alle de myrdede var homoseksuelle undtagen en.

Gianni Versace, der selv var homoseksuel, blev myrdet i fuldt dagslys, efter at han en tidlig morgen var stået op for at gå ud og købe nogle modeblade. Da han vendte tilbage til sit hjem, blev han dræbt af flere skud foran sin egen indgangsdør.

Kun ni dage efter mordet blev seriemorderen Andrew Cunanan fundet død på en husbåd i Miami. Alt pegede på, at han havde begået selvmord.

Her er Penelope  Cruz fotograferet under optagelserne til den kommende tv-serie. (Foto: All Over Press)
Her er Penelope Cruz fotograferet under optagelserne til den kommende tv-serie. (Foto: All Over Press)
 

1 af 3 Penelope Cruz ses her i rollen som Donatella Versace i en scene fra den kommende sæson af 'American Crime Story: Versace'. (Foto: Twentieth Century Fox)
2 af 3 Her er Penelope Cruz fotograferet under optagelserne til den kommende tv-serie. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Hun er en verdenskendt Oscar-vinder. Kan du genkende hende?(Foto: All Over Press)