Fundet i champagnekøler: Paris Hilton tabte forlovelsesring til 16 millioner

Under en bytur tabte hotelarvingen Paris Hilton sin forlovelsesring til 16 millioner kroner. Ringen blev fundet i en champagnekøler

Paris Hilton er snart en sat kvinde. Kigger man en ekstra gang, kan man se den famøse forlovelsesring på hendes venstre hånd. Foto: AP/Evan Agostini
Paris Hilton er snart en sat kvinde. Kigger man en ekstra gang, kan man se den famøse forlovelsesring på hendes venstre hånd. Foto: AP/Evan Agostini

37-årige Paris Hilton har smidt sin rasende dyre forlovelsesring væk. Under en bytur fredag aften dansede hotelarvingen så vildt, at den fløj af hendes finger.

Det skriver The New York Post.

Den enorme diamant har kostet Paris Hiltons udkårne 16 millioner kroner. Alligevel formåede hun at smide den væk i et øjebliks uopmærksomhed.

- Ringen var bare så tung og stor, at den bogstaveligt talt fløj af min finger, da jeg dansede, forklarer hun på Twitter.

Efter uheldet måtte sikkerhedsvagter rømme natklubbens VIP-afdeling, og en hæsblæsende jagt på den kostbare diamant gik ind.

Intl. kendte Paris Hilton: Jeg stemte på Trump

Dagens mand blev Hiltons forlovede, Chris Zylka, der fandt ringen i en champagnekøler og satte en stopper for dramaet.

- Gudskelov fandt min forlovede den ved et mirakel, før nogen andre gjorde og sikkert ikke ville have returneret den. Jeg er så heldig! skriver Paris Hilton på Twitter.

Vil man kigge nærmere forlovelsesringen til de 16 millioner kroner, lægger hotelarvingen ofte billeder op af den på Instagram.

Paris Hilton blev forlovet med 32-årige Chris Zylka omkring nytår. De to var på ferie i skiområdet Aspen i USA, hvor Zylka faldt på knæ for hotelarvingen.

En glad Paris Hilton er blevet forlovet. Foto: All Over Press Intl. kendte Paris Hilton har travlt: Vil ha' lynbryllup

Parret har endnu ikke fundet en dato for, hvornår brylluppet skal stå, men Paris Hilton skriver i et tweet, at hun håber, at det bliver i indeværende år.

13 kommentarer
Vis kommentarer