Gaga giver fuckfinger med en fisk på krogen

Lady Gaga: Jeg skal giftes med en Kinney, og jeg ved hvordan man optræder f....agtigt 

Lady Gaga i vanlig provokerende stil med en fisk på krogen og en fuckfinger til kameraet iført en fræk gul bikini. Sådan.(foto: twitter)
Lady Gaga i vanlig provokerende stil med en fisk på krogen og en fuckfinger til kameraet iført en fræk gul bikini. Sådan.(foto: twitter)

Det kan godt være, at Lady Gagas navn signalerer, at hun ind i mellem kan optræde som en 'lady', men hun er altså også god til at opføre sig som en fræk gadepige.

Intl. kendte Lady Gaga viser bryster igen

Det beviste den 29-årige verdensstjerne på sin tur til Bahamas, hvor hun på en fisketur stolt optræder med en netop fanget fisk på krogen, mens hun giver en fuckfinger til kameraet.

Lady Gaga var lige så fræk i den ledsagende tekst til billedet, som hun havde lagt ud på sin twitter:

- Jeg skal giftes med en Kinney, og jeg ved hvordan man optræder f....agtigt(I'm marrying a Kinnney, I know how to get c..try.)

Og Gaga refererer selvfølgelig til sin kæreste Taylor Kinney, som hun glæder sig til at blive gift med.

Den 8. juli kan man opleve crooneren og popdivaen i Tivoli. (Foto: All Over Press) Intl. kendte Lady Gaga løfter brudesløret: Han skal synge

 

1 af 3 Lady Gaga poserer her for kameraet på den dejlige fisketur ved Bahamas-øerne.(Foto: Instagram)
2 af 3 Lady Gaga i cool positur.(Foto: Instagram)
3 af 3 Lady Gaga i vanlig provokerende stil med en fisk på krogen og en fuckfinger til kameraet iført en fræk gul bikini. Sådan.(foto: twitter)
10 kommentarer
Vis kommentarer