Gaga hjælper handicappede med iskølig gestus

Lady Gaga tog søndag del i Chicago Polar Plunge, hvor flere tusinde mennesker hoppede i en iskold sø for at indsamle penge til handicappede

Lady Gaga deltog i Chicago Polar Plunge. Her er hun dog på den røde løber til årets Academy Awards. (Video: Splash)

Det er mildt sagt en ret utraditionel måde at hjælpe handicappede på.

Men søndag sprang Lady Gaga sammen med flere tusinde andre i en iskold sø i Chicago til den årlige begivenhed Chicago Polar Plunge, som handler om at samle penge ind til handicappede, der gerne vil være fysisk aktive.

Og efter den iskolde tur under vandet lagde den verdenskendte sangerinde et billede på Instagram, hvor hun forklarer, hvor givende det er for hende at hjælpe til med den slags velgørenhed.

Lady Gaga gav en hyldest-medley til 'Sound of Music' under Oscar-showet.(Foto: AP) Filmnyheder Lady Gaga springer ud som musical-stjerne

'Det føles så dejligt at gøre noget for en så god sag som denne. Det er fantastisk at donere penge, men det er også fantastisk på den her måde at lave en donation af kærlighed til de her mennesker, som virkelig har brug for det', skriver hun.

Ifølge begivenhedens officielle hjemmeside deltog over 3000 mennesker sidste år i den årlige begivenhed, som søndag blev holdt for femtende år i træk.

Jennifer Aniston og Emma Stone i hed omfavnelse. (Foto: AP) Filmnyheder Gak, Gaga og galla på den røde løber

3 kommentarer
Vis kommentarer