Game of Thrones-hunk scorede kollegaen

Kit Harrington forelskede sig i skuespillerinden Rose Leslie under de islandske optagelser til den uhyre populære tv-serie, Game of Thrones

Leslie Rose er skrevet ud af serien, mens Kit Harrington stadig er med i 6. sæson af hit-serien. (Foto: All Over Press)
Leslie Rose er skrevet ud af serien, mens Kit Harrington stadig er med i 6. sæson af hit-serien. (Foto: All Over Press)

Under optagelserne til Game of Thrones var der lige pludselig ikke langt fra manuskript til virkelighed for to af seriens skuespillere.

Forhold på og udenfor settet
Kit Harrington havde i rollen som Jon Snow et forhold til Rose Leslies figur Ygritte, men også uden for settet forelskede den 29-årige skuespiller sig i den jævnaldrende skuespillerinde.

- Hvis du allerede er tiltrukket af en pige, der spiller din flirt, er det meget let at blive forelsket, forklarer hjerteknuseren i den kommende udgave af Vogue Italia, skriver Hello Magazine.

Island er magisk
Temperaturen steg mellem parret, da de indspillede en række scener til den uhyre populære tv-serie i Island, og derfor betyder det lille nordiske land alt for ham.

- Landet er så smukt, nordlyset er helt magisk, og så var det stedet, hvor vi forelskede os i hinanden, afslører Harrington.

Parret blev allerede kædet sammen i 2012, men stod først frem på den røde løber tidligere i år, og selv om Leslie er blevet skrevet ud af serien for lang tid siden, har hun stadig fulgt med på nærmeste hold.

Skuespillerinden var nemlig en af de eksklusivt udvalgte, der kendte til Jon Snows uvisse skæbne, da han blev stukket ned i femte sæsons finaleafsnit, har Harrington for nylig afsløret.

- Jeg fortalte det til min mor og min far med det samme. Og til min kæreste. Så kun et par få meget loyale mennesker, fortalte han i 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'.

- Jeg kunne godt lide min højde, da jeg var dreng. Men jeg var ranglet, og det kunne jeg ikke lide. Så jeg sagde til mig selv, at jeg ville være enorm. Jeg husker, at jeg altid trænede. Da jeg var ung, lavede jeg pull ups, push ups, mavebøjninger, og jeg løb to kilometer hver morgen. Jeg kunne godt lide at se mine muskler vokse, siger Hafthor Julius Björnsson. (Foto: HBO) Underholdning Mød The Mountain: Så vanvittig er hans kostplan

3 kommentarer
Vis kommentarer