Genialt brystbillede: Blyantsprøven til et helt nyt niveau

Den 26-årige britiske reality-kendis i ny foto-serie med Coca Cola-flaske mellem sine store bryster

Følg Underholdning
Følg Internationale kendte

For dem, der ikke lige skulle vide det, kan eb.dk her forklare lidt om begrebet blyantsprøven, der i 1980' erne blev skabt af revy-kunstnerne Anne Marie Helger og Helle Ryslinge, der i deres kønsrollerevy 'Dameattraktioner' havde en sketch, hvor de begge anbragte en stor blyant under deres bryster, og hvis blyanten faldt til jorden havde man bestået blyantsprøven, og hvis ikke var der dømt 'hængepatter'.

Men nu er blyantsprøven kommet op på et helt nyt niveau i England, hvor den britiske reality-kendis Chloe Khan springer ud i en helt ny foto-serie, hvor hun poserer med en Coca Cola-flaske mellem sine bryster. Og så kan i jo selv bedømme, om hun består Coca Cola-prøven eller ej.

Det nye Coca Cola-billede af Chloe Khan er taget i forbindelse med hendes nye foto-serie i magasinet Magic, hvor hun oven i købet pryder forsiden iført et sexet rødt outfit og selvfølgelig med en Coca Cola i hånden. Den samme Coca Cola, som hun inde i magasinet placerer mellem sine bryster.

Big Brother-stjerne
Chloe Khan, der også tidligere har poseret i det verdensberømte mandemagasin Playboy, er i Storbritannien mest kendt for sin deltagelse i Celebrity Big Brother i 2016. Men allerede i 2010 skabte hun også overskrifter, da hun stillede op i 'X Factor', men efterfølgende blev smidt ud af programmet på grund af en lidt broget kriminel fortid. Hun blev i samme forbindelse beskyldt for at have arbejdet i sex-branchen, men det nægtede hun pure.

Chloe har i øvrigt netop været på ferie på Maldiverne, hvorfra hun lagde masser af selfies ud på sin instagram. Her kan du se et af dem:

 

 

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU