George Michael: En skygge af sig selv

Opholdet på en afvænningsklinik påvirker både det indre og ydre på popsangeren

Det er åbenbart ikke kun det indre, men også det ydre, der er blevet påvirket af popsangeren George Michaels indtil videre månedlange ophold på den hundedyre afvænningsklinik, Kusnacht Practice i Schweiz, hvor månedsprisen er 1,9 millioner kroner.

For få dage siden viste sangeren sig for første gang offentligt i lang tid, da han fejrede sin 52-årige fødselsdag i Zürich med nogle venner.

Og der var langt til den super-tjekkede figur, George Michael har haft for vane at vise frem i offentligheden.

George giver den hele armen i Parken. Foto Thomas Lekfeldt nationen Dropper børnene for George Michael

Tværtimod lignede han en skygge af sig selv og var nærmest ikke til at genkende med kortklippede grå lokker, gråt skæg omkring munden og en krop, der ikke var helt så sporty som tidligere.

 

 

 

Røg som en skorsten
Det stramme jakkesæt fra tidligere var også lagt i mølposen og erstattet af en mørk blazer, som ikke så ud til at have kostet alverden.

På Kusnacht Practice behandler man folk med såvel alkohol og stof-problemer, desuden også for spiseforstyrrelser, gambling- og internet-afhængighed, depressioner og trauma.

nationen Hvad med en hvisken fra George Michael?

Det er i hvert fald offentligt kendt, at George Michael i flere år har røget marihuana som en skorsten, og det har også kostet ham en fængselsdom, efter at han flere gange har faldet i søvn bag rattet på sin bil.

Ifølge en talsmand tager sangeren en ’udvidet pause’ på det schweiziske behandlingssted.

 

Ved at dø i 2011
Til daglig bor George Michael i en kæmpe-ejendom i det nordlige London, og folk i området har ikke set meget til ham i månedsvis.

Det siges, at kun vennen David Austin har tilladelse til at besøge ham.

- Jeg har ikke set George i et års tid. Jeg ser hans ven regelmæssigt gå tur med hunden, i hvert fald to-tre gange om ugen, og altid ved 10-11-tiden om formiddagen, siger en nabo.

I 2011 var George Michael ved at dø af en lunge-infektion, da han blev syg, mens mens han forberedte sig til en koncert i Østrig. Lægerne måtte foretage et snit i luftrøret, så han kunne trække vejret, da han gled over i koma.

26 kommentarer
Vis kommentarer