Gjort ukendelig af plastikoperationer: Gæt hvem?

Mickey Rourke ser nærmest ukendelig og meget tynd ud på helt friske billeder

Mickey Rourke er fuldstændig ukendelig på det her friske billede, hvor han  også ser overraskende tynd ud. (Foto: All over Press)
Mickey Rourke er fuldstændig ukendelig på det her friske billede, hvor han også ser overraskende tynd ud. (Foto: All over Press)

Det er ikke nogen hemmelig, at folk forandrer udseende med alderen. Men når man ser på den 62-årige Hollywood-skuespiller Mickey Rourke, virker det næsten, som om han har fået transplanteret et helt nyt ansigt oven på sin hals. Så slemt er det dog ikke. Men det er et faktum, at Mickey Rourke har fået lavet adskillige plastikoperationer.

Mickey Rourke med højt gråt hår, et mærkeligt pandebånd og nærmest ukendelig er på vej til Cafe Roma i Los Angeles.(Foto: All over Press) Intl. kendte Ukendelig: Hvad sker der lige for Mickey Rourke

Disse operationer fik han lavet for at få pyntet lidt på sit ansigt efter en årrække som professionel bokser. Og på nogle helt friske billeder, ser det ud, som om Mickey Rourke er fortsat med at pynte eller forandre på sit ansigt med diverse plastikoperationer.  Han er nemlig fuldstændig ukendelig på billederne. Og så ser han for første gang i flere år også overraskende tynd ud.

Bedøm selv, om du mener, at Mickey Rourke har fået lavet flere plastikoperationer for nylig.

Mickey Rourke havde succes, da han vendte tilbage til bokseringen. Foto: AP Intl. kendte Rourke smadrer ung bokser

Gæt en kendt - ja, her er det altså Mickey Rourke, der slet ikke ligner sig selv, som vi kendte ham.(Foto: All over Press)
Gæt en kendt - ja, her er det altså Mickey Rourke, der slet ikke ligner sig selv, som vi kendte ham.(Foto: All over Press)

Ukendelig og tynd.(Foto: All over Press)
Ukendelig og tynd.(Foto: All over Press)
 

    

 

 

1 af 3 Gæt en kendt - ja, her er det altså Mickey Rourke, der slet ikke ligner sig selv, som vi kendte ham.(Foto: All over Press)
2 af 3 Ukendelig og tynd.(Foto: All over Press)
3 af 3 Mickey Rourke er fuldstændig ukendelig på det her friske billede, hvor han også ser overraskende tynd ud. (Foto: All over Press)