'Glee'-stjerne slagtet af kollega: - Et rent helvede

Skuespilleren Lea Michele fordømte mordet på den 46-årige sorte George Floyd - hendes opslag på Twitter gav dog voldsomt bagslag

Lea Michele har fået stor kritik fra sine tidligere kolleger fra 'Glee'. Foto: Chris Pizzello/AP
Lea Michele har fået stor kritik fra sine tidligere kolleger fra 'Glee'. Foto: Chris Pizzello/AP

Politi-drabet på den 46-årige sorte amerikaner George Floyd har gennem flere dage vakt voldsom vrede hos nogle af verdens største kendisser.

'Glee'-stjerne slagtet af kollega: - Et rent helvede

Se den voldsomme episode her. Privatvideo via AP

På de sociale medier har kendte personer som Jennifer Aniston, Beyonce Knowles og Kim Kardashian udtrykt deres vrede mod politiets opførsel samt sympati for den afdøde George Floyd og hans efterladte familie.

Den 33-årige 'Glee'-stjerne Lea Michele har også meldt sig på banen med et opslag på Twitter omkring den mest diskuterede sag i USA netop nu. Det gav imidlertid et voldsomt bagslag for hende.

Det skriver flere medier - heriblandt filmmagasinet Variety og Business Insider.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den tidligere 'Glee'-stjerne Samantha Marie Ware hævder, at hun blev behandlet forfærdeligt at sin 'Glee'-kollega Lea Michele. Foto: Ritzau Scanpix.
Den tidligere 'Glee'-stjerne Samantha Marie Ware hævder, at hun blev behandlet forfærdeligt at sin 'Glee'-kollega Lea Michele. Foto: Ritzau Scanpix.
 

I sit opslag på Twitter skrev 'Glee'-stjernen Lea Michele følgende:

'George Floyd fortjente ikke dette. Det, der skete, var ikke en enkeltstående hændelse. Og det må stoppe nu'.

Således skrev Lea Michele og afsluttede med 'Black Lives Matters'.

Det velmenende tweet blev straks udsat for et voldsomt angreb fra Lea Micheles tidligere sorte kollega i tv-serien 'Glee' 28-årige Samantha Marie Ware, der beskyldte Lea Michele for at være en hykler:

'Lea Michele. Kan du huske, da du gjorte min første tv-serie-opgave til et rent helvede? For det glemmer jeg aldrig. Jeg tror, at du fortalte alle, at hvis du fik muligheden, ville du 'skide i min paryk'. Det var blot en af mange mikro-aggressioner, der fik mig til at stille spørgsmålstegn omkring en karriere i Hollywood'.

Ifølge film-hjemmesiden IMDB var rollen i tv-serien 'Glee' Samantha Marie Wares første rolle på tv. Hun spillede rollen som Jane Hayward fra sjette sæson og var med i elleve afsnit af tv-serien. Lea Michele spillede rollen som Rachel Berry, der er en af tv-serien bærende personer.

En anden sort tidligere 'Glee'-skuespiller Dabier Snell bakkede op om kritikken fra Samantha Marie Ware og skrev på Twitter, at Lea Michele også havde opført sig på en nedværdigende måde overfor ham.

Han fortæller at Lea Michele ikke gav ham lov til at sidde ved samme bord som hende, fordi han ikke hørte til netop der. Dabier Snell slutter sit opslag kort og kontant og skriver: Fuck dig, Lea!.

Artiklen fortsætter under billedet.

Lea Michele fotograferet i 2011. Foto: AP.
Lea Michele fotograferet i 2011. Foto: AP.
 

Tidligere onsdag sagde skuespilleren Lea Michele undskyld i et opslag på Instagram, hvor hun lagde sig fladt ned. Lea Michele forklarer, at hun ikke kan huske udtalelsen, som kollegaen Ware refererer til, og hun tilføjer, at hun aldrig har dømt andre baseret på baggrund af deres hudfarve.

'Men det er egentlig ikke pointen. Det, der betyder noget, er, at jeg tydeligvis har handlet på nogle måder, der har såret andre.'

Således skriver Lea Michele og fortsætter:

'Om det var min privilegerede position og mit perspektiv, der gjorde, at jeg ind imellem blev opfattet som ufølsom eller upassende, ved jeg ikke. Eller om det var min umodenhed, og at jeg bare var unødvendig vanskelig. Men jeg vil gerne undskylde min opførsel og al den smerte, jeg har været skyld i. Vi kan alle udvikle os og ændre os. Jeg har virkelig brugt de sidste måneder på at reflektere over mine mangler'.