Annonce:
Annonce:

Godt nyt for Baldwin: Topanklager trækker sig

Den særlige anklager Andrea Reeb har trukket sig fra sagen mod Alec Baldwin efter spørgsmål fra hans lejr om hendes habilitet

Alec Baldwin skød sidste år to personer med en rekvisit-pistol på et filmset. Den ene person, Halyna Hutchins, døde af sine kvæstelser, mens den anden overlevede episoden. Nu har politiet udgivet hidtil usete optagelser af Baldwin og flere andre på settet kort tid efter den tragiske hændelse

Alec Baldwin skød sidste år to personer med en rekvisitpistol på et filmset. Den ene person, Halyna Hutchins, døde af sine kvæstelser, mens den anden overlevede episoden
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Meget er gået imod manden, men nu kan Alec Baldwin endelig glæde sig lidt.

Han har nemlig fået sin vilje på et punkt i sagen mod ham, hvor han havde klaget over den særlige anklagers dobbeltrolle. Klagen har nu gjort, at den særlige anklager ved navn Andrea Reeb har trukket sig fra sagen.

Det skriver flere internationale medier, heriblandt TMZ.

Alec Baldwin er tiltalt for uagtsomt manddrab i en sag, hvor en kvindelig filmfotograf ved navn Halyna Hutchins blev skudt og dræbt under optagelserne til filmen 'Rust'. Det var Alec Baldwin, der stod med den pistol, der affyrede det dræbende skud, som også sårede filmens instruktør.

Dobbeltrolle
Men fra Baldwins lejr har man argumenteret imod, at den særlige anklager Andrea Reeb skulle føre sagen mod ham, da hun havde en dobbeltrolle som både særlig anklager og statslig lovgiver i staten New Mexico.

Annonce:

Derfor har forsvareren bedt hende om at trække sig fra sagen, hvilket altså nu er sket.

'Efter moden overvejelse har jeg taget den svære beslutning at trække mig som særlig anklager i 'Rust'-sagen. Min førsteprioritet i denne sag - og i alle andre sager, jeg har ført i mit 25-årige virke - har været retfærdighed for offeret'.

'Men det er blevet klart for mig, at den bedste måde for mig at sikre retfærdighed på i denne sag er ved at trække mig fra den, så anklagemyndigheden kan fokusere på bevismateriale og fakta, som tydeligt viser en komplet mangel på grundlæggende sikkerhedsprotokoller, der har ført til Halyna Hutcins' død,' skriver hun i en udtalelse til TMZ.

Tidligere har anklagerne været nødt til at droppe et af de centrale anklagepunkter i sagen. Det kan du læse mere om her.

Alec Baldwin selv nægter sig skyldig i anklagerne mod ham.

Hør Jens 'The Beast' fortælle om sit liv med kriminalitet, træning og et misbrug af paraffin-olie i podcasten 'Der er brev' herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

... Se tv-kokkens favorit

Annonce:
Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: