Gravid Hilaria Baldwin: Han vokser

Hilaria Baldwin venter en dreng, afslører hun

For blot et par dage siden satte Hilaria dette foto på Instagram. Bare for at mindes, hvordan hendes mave så ud, sidste gang hun var gravid. (Privatfoto)
For blot et par dage siden satte Hilaria dette foto på Instagram. Bare for at mindes, hvordan hendes mave så ud, sidste gang hun var gravid. (Privatfoto)

'Han vokser'.

Sådan skriver Hilaria Baldwin - gift med skuespilleren Alec Baldwin - under dette Instagram-billede, hvor hun står i undertøj foran et spejl og fotograferer sig selv og den voksende mave.

Hilaria offentliggjorde efter nytår, at hun og Alec Baldwin ventede deres andet barn, og det har åbenbart fået at vide bliver en dreng, siden hun benytter sig af betegnelsen 'han'.

 

I forvejen har parret datteren Carmen på halvandet år, og sammen med selfien offentliggjorde Hilaria også flere fotos fra et ophold, familien har haft på noget, der ligner et skisportssted.

Alec Baldwin - her sammen med sin datter - er endelig kommet af med sin stalker (Foto: AP) Intl. kendte Hollywood-stjernes plageånd sat bag tremmer

Jeg er sgu ikke min fars søster. Jeg er hans datter og jeg er også Kim Basingers babygirl, og jeg er fucking stolt af det.(Foto: AP) Intl. kendte Ireland Baldwin: Jeg er ikke min fars søster

Det skabte stor virak, da Alec Baldwin giftede sig med Hilaria Thomas, som er mere end 20 år yngre end ham selv. (Foto: AP) Intl. kendte 55-årig tv-stjerne er blevet far

Yoga- og fitness-dyrkeren fortæller dog ikke noget om, hvor de har været, inden de vendte snuden hjem mod New York igen.

1 af 3 Hilaria er en sand yoga-fanatiker. (Privatfoto)k
2 af 3 Hun holder sig så sund som muligt. (Privatfoto)
3 af 3 For blot et par dage siden satte Hilaria dette foto på Instagram. Bare for at mindes, hvordan hendes mave så ud, sidste gang hun var gravid. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer