Annonce:
Annonce:

Griner af utroskabs-rygter

Elon Musk har tidligere været ude og afvise utroskabs rygter, der i øjeblikket florer omkring ham og Google-milliardæren Sergey Brins hustru. Nu deler han et billede af ham og vennen sammen

Elon Musk griner af de mange rygter, der i øjeblikket florer omkring ham. Foto: Ryan Lash/Ritzau Scanpix
Elon Musk griner af de mange rygter, der i øjeblikket florer omkring ham. Foto: Ryan Lash/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Underholdning
Følg INTL. Kendte

Ifølge mediet Wall Street Journal var Tesla-milliardæren Elon Musk årsagen til uoverensstemmelser mellem Sergey Brins og hustruen, Nicole Shanahan. Han havde nemlig - ifølge mediet - haft en affære med Nicole Shanahan, selvom han i mange år havde været nær ven af Sergey Brin.

Efter rygterne kom frem i søgelyset har Elon Musk været ude at afvise det hele på Twitter.

'Sergey og jeg er venner, og vi var til fest sammen i går! Jeg har kun set Nicole to gange på tre år, og begge gange var der mange andre mennesker omkring os. Intet romantisk', skrev Elon Musk i et opslag på Twitter.

Nu deles et billede af vennerne fra den fest, som de var til i går, hvor det ligner, at der er godt humør og glæde blandt dem.

'Ja, det var mig og Sergey igår aftes', skriver Elon Musk i en kommentar billedet, der forestiller ham og Google-milliardæren Sergey Brin.

Annonce:

Tilbage i januar indgav Google-medstifter Sergey Brin en begæring om skilsmisse fra sin hustru, Nicole Shanahan. I dokumenterne kaldte de det 'uoprettelige uoverensstemmelser' mellem parret.

Mediet baserer sin historie på anonyme kilder, som ifølge dem har kendskab til sagen. Affæren skulle ifølge mediet have fundet sted i december, altså få uger før Sergey Brin og Nicole Shanahan indgav begæring om skilsmisse.

Parret var ifølge mediet separerede på daværende tidspunkt, men de boede fortsat sammen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Bachelor er slut. De to fravalgte kvinder er med i ugens udgave af 'Der er brev'. Lyt med herunder eller i din podcast-app

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:

... Se billederne

Annonce:
Annonce:
Annonce: