Grotesk anklage mod skuespiller: Han slog mig i hovedet med sin penis

Hollywood-stjernen Jamie Foxx anklages for at have slået en kvinde i ansigtet med sin penis

Jamie Foxx går af rettens vej til modangreb på en kvinde, der hævder at være blevet forulempet af ham for 16 år siden. Foto: AP
Jamie Foxx går af rettens vej til modangreb på en kvinde, der hævder at være blevet forulempet af ham for 16 år siden. Foto: AP
Følg Internationale kendte

Den 50-årige Oscar-vindende skuespiller Jamie Foxx er netop nu centrum i en opsigtsvækkende sag, hvor en kvinde anklager ham for i 2002 at have forulempet hende i Las Vegas, da hun afviste at have sex med ham. Det skriver den sædvanligvis velunderrettede underholdningshjemmeside TMZ.com

Ifølge kvinden, der i sidste uge gik til politiet med sin historie, fandt hændelsen sted i forbindelse med en fest i Jamie Foxx' hjem, Her skulle skuespilleren efter at være blevet afvist af hende angiveligt have slået hende i ansigtet med sin penis.

Ifølge kvindes forklaring blev hun herefter - af en af Jamies venner - beordret til at forlade huset. Hun fortæller, at hun den følgende dag opsøgte et hospital i Los Angeles for at blive behandlet for alvorlig panikangst.

Nægter alt
Kilder hos Las Vegas Police Department bekræfter ifølge TMZ, at man har modtaget anmeldelsen, der dog ikke ligger inden for forældelsesfristen for den slags sager, der i staten Nevada er tre år.

Jamie Foxx nægter, at hændelsen har fundet sted, og hans advokat kalder sagen absurd.

- Jamie benægter eftertrykkeligt, at denne hændelse overhovedet har fundet sted, og han vil anmelde kvinden til Las Vegas Police Department for falsk anmeldelse. Det første Jamie hører til denne kvindes absurde historie er, der engiveligt skulle have fundet sted for 16 år siden, er da han bliver kontaktet af TMZ, siger Jamie Foxx' advokat Allison Hart og slutter:

- Den påståede hændelse blev ikke rapporteret til politiet i 2002 eller på noget som helt tidspunkt i de følgende 16 år, fordi hændelsen aldrig har fundet sted.

I forhold til, hvorfor hun først 16 år efter hændelsen går til politiet og står frem, forklarer hun, at hun er blevet inspireret af #MeToo-bevægelsen og ønsker, at overgrebet bliver registreret, i tilfælde af at andre skulle have haft lignende oplevelser og overvejer at stå frem.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag