Grove beskyldninger efter skilsmissen

Erika Jayne og Tom Girardi bliver nu sagsøgt og beskyldt for svindel, efter de for nylig offentliggjorde, at de skulle skilles

Den 49-årige sanger, skuespiller og realitystjerne er endt i problemer. Foto: Danny Moloshok/Ritzau Scanpix
Den 49-årige sanger, skuespiller og realitystjerne er endt i problemer. Foto: Danny Moloshok/Ritzau Scanpix
Følg Internationale kendte

Ægteskabet mellem Erika Jayne, 49, og Tom Girardi, 81, er slut efter 21 år. Det var i hvert fald det, de meldte ud til offentligheden i november, men måske er det ikke sandheden.

Det mener i hvert fald advokatfirmaet Edelson PC, der har sagsøgt parret på vegne af en række familier, der har mistet deres nærmeste i en flyulykke i 2018, hvor 189 mennesker mistede livet.

Flere medier - heriblandt TMZ og People - har fået fingrende i retsdokumenter, der beskylder realitystjernen, der siden sæson seks har været en fast del af holdet i 'Real Housewives of Beverly Hills', og advokaten Tom Girardi, som også flere gang har medvirket i serien, for svindel.

Kræver skilsmisse

Ifølge søgsmålet indgik Boeing en række forlig med familierne, der var repræsenteret af Tom Girardis advokatfirma, Girardi & Keese, og Edelson PC. Pengene fra de forlig har Tom Girardi dog flere gange stukket i egen lomme i stedet for at give dem videre til familierne, lyder den voldsomme anklage.

Det skulle være sket, så han og Erika Jayne kunne fortsætte med at leve en overdådig livsstil, selvom firmaet 'er på randen af et økonomisk kollaps', som det lyder i søgsmålet.

Ifølge beskyldningerne er den offentlige skilsmisse samt Erika Jaynes ansøgning om ægtefællebidrag et forsøg på at gemme Tom Girardis værdier fra de folk, som advokaten og Girardi & Keese skylder penge.

Nu skal retten så vurdere, om der er noget om de grove beskyldninger.

Fans overrasket over stjernes usædvanlige nøgenbillede

Erika Jayne har som skuespiller medvirket i flere film og tv-serier - heriblandt 'Law & Order' og 'Sharknado: The 4th Awakens'. Desuden har hun som sanger leveret flere hits som 'Roller Coaster' og 'Stars', mens hun også har medvirket i den amerikanske version af 'Vild med dans'.

Hun og Tom Girardi blev gift i 1999, efter de havde mødt hinanden på en restaurant, hvor Erika arbejdede, og Tom ofte var gæst. De har ingen børn sammen, men Erika Jayne har en søn fra et tidligere ægteskab.

Hverken Edelson PC eller Erika Jayne har ønsket at kommentere sagen over for People, mens Tom ikke har svaret på mediets henvendelser.

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.