Gyllenhaal tilstår: Hende var jeg vild med

Skuespilleren indrømmer, at han i flere år var forelsket i sin kvindelige kollega Jennifer Aniston

Jake Gyllenhaal afslører, at han var forelsket i Jennifer Aniston. (Foto: AP)
Jake Gyllenhaal afslører, at han var forelsket i Jennifer Aniston. (Foto: AP)

Jake Gyllenhaal har flere gange fundet veje til det helt store biograflærred i filmhit som Nightcrawler og Prisoners, hvor han har spillet forskellige, udfordrende karakterer.

Men selv om den 35-årige skuespiller har medvirket i et utal af film, er der dog en helt speciel film, som har gjort indtryk på ham. Nemlig filmen, hvor han spiller side om side med skuespillerinden Jennifer Aniston.

Jake Gyllenhaal trænede intensivt i fem måneder for at opnå den krop, han har i filmen. (Foto: All Over) Filmnyheder Værsgo piger: Jake Gyllenhaal med drømmekrop

I et nyt interview til det amerikanske medie People Magazine fortæller Brokeback Mountain-skuespilleren, at han i flere år havde følelser for Jennifer Aniston, efter at parret arbejdede sammen under optagelserne til filmen The Good Girl.

- Jeg vil sige, at jeg var vild med hende i årevis. Og det gjorde det svært at arbejde sammen med hende, fortæller Jake Gyllenhaal til People Magazine.

Den amerikanske skuespiller har gennem sin karriere flere gange spillet sammen med nogle af Hollywoods smukkeste og mest anerkendte skuespillerinder, som Anne Hathaway, Reese Witherspoon og Natalie Portman.

Jake Gyllenhaal mener, at man på skuespillernes lyst til transformation kan aflæse deres engagement. Foto: AP Intl. kendte Gyllenhaal skræmt over egen krop

I sidste ende var det dog 47-årige Jennifer Aniston, som slog benene væk under Jake Gyllenhaal.

- Det var ikke Jennifers rolle i 'Venner', der gjorde mig vild med hende, men nærmere hendes personlighed, fortæller Jake Gyllenhaal til People Magazine.

Jake Gyllenhaal åbner årets Toronto Film Festival med sin nye film Demolition. Den danske premieredato er dog endnu ikke fastlagt.

Filmmagasinet TV: Se Hollywood-stjernens hårdtpumpede forvandling

1 af 2 Jake Gyllenhaal afslører, at han var forelsket i Jennifer Aniston. (Foto: PA Photos)
2 af 2 Jake Gyllenhaal afslører, at han var forelsket i Jennifer Aniston. (Foto: AP)
16 kommentarer
Vis kommentarer