Ha! Kendall snød alle med nøgenbillede

Kim Kardashians model-lillesøster har fået over en million likes for et nøgenbillede af en kvinde, der ikke en gang er hende selv

Kendall Jenner er glad for at vise sig frem - her er vi eksempelvis på shoppetur uden bh. Men det seneste nøgenbillede uploadet til Instagram forestillede altså ikke Kendall selv.

I weekenden forkælede 20-årige Kendall Jenner sine mange følgere på Instagram med et superflot billede af en nøgen kvinde på en hest.

Fotografiet er gået verden rundt – selv store medier som det amerikanske dameblad Cosmopolitan har skrevet om billedet, der her fået over 1,2 millioner likes på Kendalls profil på Instagram.

Kendall Jenner debuterede tirsdag aften som Victoria's Secrets. (Foto: AP) Underholdning Se Kardashians-søster debutere med englevinger

107.000 har kommenteret billedet – og det er ret flot taget i betragtning af, at det slet ikke er Kendall Jenner, der har smidt kludene og kastet sig kælent op på ryggen af krikken.

Det er nemlig Kendalls model-kollega, franske 176 cm høje og 50 kg lette Elisa Meliani, der poserer på billedet, der i øvrigt slet ikke er nyt. Det er over et år siden, at Meliani blev foreviget højt til hest.

Her viser Kendall Jenner en flot bh frem som model for Calvin Klein. Og det er med eller uden bryst-piercing vides ikke med sikkerhed.(Foto: Polfoto) Intl. kendte Kendall: Nu med piercing i brystvorten

På sin egen Instagram-profil virker Elisa Meliani pænt godt tilfreds med, at Kendall Jenner har postet billedet.

’Waouuu! Mig og min hest på Kendalls Instagram. #Velsignet’, skriver hun.

10 kommentarer
Vis kommentarer